İNG ve Bir Banka Haberi Bugün Duyurdu! Yalnızca ATM'den 15.000 TL Alınacak Genel Müdürlük Onaylandı

İNG ve Bir Banka Haberi Bugün Duyurdu! Yalnızca ATM'den 15.000 TL Alınacak Genel Müdürlük Onaylandı
YAYIN TARİHİ: 3.12.2021 09:22:00

İNG Bank ve bir diğer banka resmen bugün güzel haberi verdiler. Bu anlamda sadece ATM üzerinden çekilecek bir para verilecek. 15.000 TL Nakit Genel Müdürlük Tarafından Onaylandı. Kampanya detayları ile ilgili bilgiyi haberimizde alabilirsiniz.

İNG ve Bir Banka Haberi Bugün Duyurdu! Yalnızca ATM'den 15.000 TL Alınacak Genel Müdürlük Onaylandı. Anında acil şekilde nakit ihtiyacı olanlar için İNG Bank ve Anadolu Bank bomba kampanyaya el attı. Kampanya ile eş güdümlü vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar nakit ödemesi gerçekletireceğini duyurdu. Son zamanlarda herkesin bildiği gibi ne yazık ki ekonomik olarak iyi günlerden geçmiyoruz. Bu yüzden binlerce vatandaş İNG Bank ve Anadolu Bank tarafından başlattığı kampanya ile kredi almak istiyor. İNG Bank ve Anadolu Bank bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşların banka kredi notu 1000 ve üstünde olması halinde ve başka bankalardaki borçları da rastgele bir gecikme olmaması halinde onay olabilir ve kredi kullanabilir.


 
 İNG BANK YALNIZCA ATM'DEN 15.000 TL VERİYOR
 
 İNG Bank üzerinden ATM aracılığı ile kredi kullanmak istiyorsunuz müracaat yapmanız gerekiyor. Banka üzerinden en basit yollarla müracaat gerçekleştirmek isteyen
vatandaşlar T.C kimlik numarasının 11 sayısını 2205 numarasına mesaj atarak gönderebilir.
T.C. kimlik numarasını 2205 numarasına mesaj atarak ilerleyecek olan vatandaşlar 3 dakika içinde bu banka üzerinden ne kadar kredi onayı aldığını görebilir. Bu anlamda T.C kimlik no üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler ayrıca bankanın internet şubesine de girip işlemlerini online olarak yapabilir.


 
ANADOLU BANK YALNIZCA ATM'DEN 15.000 TL VERİYOR
 
Anadolu Bank Türkiye'nin köklü bankaları arasında yer alıyor. Bu anlamda yalnızca ATM'den kullanılan 15.000 TL veriyor. Anadolu Bank üzerinden yapılan işlemler sonucunda 36 ay vade uygulanıyor. Aynı zamanda SMS ile de kredi alma şansınız bulunuyor. Bu anlamda baktığımız zaman mevcut cep telefonunuzdan da mesaj atarak anında onay alıyorsunuz. T.C kimlik numaranızı 4345 numarasına mesaj olarak gönderirsiniz Anadolu Bank kredi müracaatında bulunmuş olacaksınız.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR