İbo Show’a Katılan İrem Derici Sosyal Medyanın Dilinde… Seneye De Giyerim Diye Düşünmüş

İbo Show’a Katılan İrem Derici Sosyal Medyanın Dilinde… Seneye De Giyerim Diye Düşünmüş
YAYIN TARİHİ: 19.04.2021 10:44:00

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında olan İrem Derici giydiği kıyafetle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan İrem Derici bu sefer kıyafetiyle gündemde. Sosyal medyayı aktif kullanan İrem Derici İbo Show'a katıldı. Ünlü şarkıcı pembe kombiniyle sosyal medyada alaya konusu oldu.

“EVDEKİ DİŞ FIRÇASI SAYISI 1”

Sosyal medyada sık sık adından söz ettiren İrem Derici en son olarak yalnızlıktan dert yandığı mesajıyla dikkatleri üzerine çekmişti. İrem Derici, Instagram hesabından yayınladığı kareye, "Güzeliz de ne oluyor. Evdeki diş fırçası sayısı 1" notunu yazmıştı.

Bu paylaşımı oldukça konuşulan İrem Derici bu kez kıyafetiyle gündeme geldi. İbo Show'a katılan ünlü şarkıcı giydiği kıyafetle sosyal medyada gündeme oturdu. İşte İrem Derici'nin kıyafeti hakkında yazılan tweetlerden bazıları:

*Seneye de giyerim diye düşündü sanırım...

*İrem kıyafetini evde unutup İbrahim Tatlıses'ten ödünç takım almış gibi...



*Elinin üstüne dükkan kaşesi neden bastınız acaba...


*Annem bir şey olmaz büyük ise seneye de giyersin dediği kıyafet

“DAVUL GİBİ OLMUŞSUN”

Öte yandan İbrahim Tatlıses’in bu hafta çok konuşulan konuklarından bir diğeri de Deniz Seki’ydi. İbrahim Tatlıses, verdiği kilolarla gündemde olan Deniz Seki'ye "Hani zayıflamıştın! Davul gibi olmuşsun!" deyince Deniz Seki, yine dillere düştü.
Sosyal medya hesabından yapılan yorumlara yanıt veren Deniz Seki "İyi, kötü tüm yorumlarınızı görüyor ve hepsini sevgiyle karşılıyorum" dedi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR