Hülya Avşar’ın Attığı Tokat Ertuğrul Postoğlu’nu Hastanelik Etti…

Hülya Avşar’ın Attığı Tokat Ertuğrul Postoğlu’nu Hastanelik Etti…
YAYIN TARİHİ: 30.04.2021 12:47:00

Hülya Avşar, rol gereği attığı tokatla partneri Ertuğrul Postoğlu'nu hastanelik etti. Ertuğrul Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Hülya Avşar’ı hırslandırdı. Hülya Avşar hızını alamayıp Postoğlu’nun çene kemiğini çıkardı.

Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu'nun rol aldığı ‘Masumiyet’ dizisinin yeni bölüm çekimlerine Fenerbahçe-Beşiktaş rekabeti damgasını vurdu. 'Hale Ilgaz' karakterini canlandıran Avşar'ın senaryo gereği eşi 'İsmail Ilgaz'ı oynayan Ertuğrul Postoğlu'na tokat atması gerekiyordu.

Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Avşar'a "Daha hızlı ve sert vur" dedi. Avşar'ın çekindiğini gören Postoğlu, sanatçıyı hırslandırmak için "Zaten Kartal pençesi, bir Fenerbahçeliye ne yapabilir ki?" dedi.

Bunun üzerine sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Hülya Avşar öyle bir tokat attı ki, Postoğlu'nun çene kemiği çıktı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ, SET DURDU

Çekim sonrası "Çenemi kapatamıyorum" diyen Ertuğrul Postoğlu, Hülya Avşar'ın bir yakınının hastanesine götürüldü.


Olaydan sonra Masumiyet seti durdu. Hastanede tedavisi yapılan Ertuğrul Postoğlu, birkaç gün sonra sete dönebilecek.

ERTUĞRUL POSTOĞLU HAKKINDA

Ertuğrul Postoğlu, 25 Ocak 1967 Malatya doğumludur. İstanbul Şehir Tiyatro’sunda 30 yıl birçok oyunda roller oynamış 2019'da emekli olmuştur. 32 yıldır birçok yerli yabancı film dizi, TV ve radyolarda reklam seslendirmeleri yapmaktadır. Aynı zamanda 27 yıldır da Kanal D’nin kurumsal tanıtım sesidir.

Oyunculuk kariyerini 2014-2016 yıllarında yönetmenliğini önce Cevdet Mercan sonra da Altan Dönmez’in üstlendiği Paramparça dizisi ile televizyona taşımıştır. Daha sonra da Diriliş Ertuğrul, Fi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Elimi Bırakma, Payitaht ve Uyanış B.Selçuklu dizilerinde rol almıştır.

Ünlü oyuncu şu anda da ‘Masumiyet’ dizisinde ‘İsmail Ilgaz’ karakterini canlandırmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR