Hülya Avşar göğüs sırt değil kuyruk sokumu dekoltesi 'görünecek diye korktum' Kokoreç uzmanlığı...

Hülya Avşar göğüs sırt değil kuyruk sokumu dekoltesi 'görünecek diye korktum' Kokoreç uzmanlığı...
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 18:37:00

Son olarak adı iş insanı Cemal Güzelci ile aşk dedikodularına karışan Hülya Avşar yine yaptı yapacağını... Uzun süredir oyunculukla ilgilenmeyen Avşar kızı, sahnelerin tozunu attırmaya devam ediyor. Bir süredir düzenli olarak sahne aldığı mekanda sahneye çıkan Hülya Avşar daha önce de olduğu gibi yine cesur kıyafet seçimiyle dikkat çekerken Avşar'ı kimileri yerden yere vurdu kimileri de göklere çıkardı.

Hülya Avşar göğüs sırt değil kuyruk sokumu dekoltesi 'görünecek diye korktum' Kokoreç uzmanlığı...  Yıllar çok konuşulan ve bunu kendisini hiç eskitmeden yapan isimlerden biri olan Hülya Avşar, önceki akşam sahne aldığı mekanda öyle bir kıyafet giydi ki, sosyal medyada dillere düştü...

Son olarak adı kendisnden 9 yaş küçük iş insanı Cemal Güzelci ile anılan Hülya Avşar, bu aşk iddialarını reddetmişti. Ancak yakın çevresine de 'takılıyoruz, deniyoruz' mesajı verdiği de biliniyor. Çok uzun bir süreden sonra adı biriyle anılan Hülya Avşar önceki akşam her zaman sahne aldığı mekanda sahne aldı.

Sık sık giydiği dekoltelerle biliniyor Avşar kızı ancak bu kez durum bambaşkaydı. Hülya Avşar bu kez ne sırt, ne bacak, ne de göğüs dekoltesi tercih etmişti. Boydan boya kesikli bir dekolte tercih eden Hülya Avşar'ın özellikle de kuyruk sokumu dekoltesi dikkat çekerken, kısa sürede sosyal medya mizahşörlerinin de diline düştü.


İlginç kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine damgasını vuran Hülya Avşar'ın bu cesur tercihini kimileri çok beğendi kimileri de yerden yere vurdu. Boydan boya bir dekoltesi olan Hülya Avşar için kimileri 'görünecek diye çok korktum' yorumunu yaparken kimileri de Avşar kızını 'kokoreç'e benzetti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR