Hızlı Kredi Kampanyası Duyurusu: 5 Banka Birleşti ve Hemen Onay Vereceğini Açıkladı

Hızlı Kredi Kampanyası Duyurusu: 5 Banka Birleşti ve Hemen Onay Vereceğini Açıkladı
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 22:43:00

5 dev bankadan hızlı tüketici kredisi kampanyası başladı. Sizlerde bu bankalardan hemen kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi anında hesabınıza atabilirsiniz. Bu bankaların kredi kampanyalarına başvuru nasıl yapılır, şartlar nelerdir, yazımızda sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar…

Bankalardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, vereceğimiz bankalardan işlem yapmadan önce banka kredi sicilinizin ne durumda olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bankalar kişilerin kimlik numarasını aldıktan sonra banka politikalarına uygun olup olmadıklarını sorgulayacaklardır. Kredi başvurusu yaptığınızda bu politikalara uygunsanız, onay alabilirsiniz.
Bu vereceğimiz yeni kredi kampanyasında da bu şartlar geçerlidir. Kredi onayı alabilmeniz için en az 1200 ve üzerinde kredi skorunuzun olması gerekiyor. Tüketici kredilerinde alacağınız kredi, ihtiyaç olarak verilmektedir. Şimdi sizlere hangi bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz, bunun bilgilerini verelim.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası, kendi bankasından maaş alanlara ve maaş almayanlara ayrı kredi kampanyaları yapmaktadır. Eğer emekliyseniz ve bu bankadan maaş alıyorsanız, kredi notunuzun düşük olması durumunda da kredi kullanabilirsiniz. Çalışan kişilerin, Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabilmeleri için bankanın kişilerden en az 6 aylık sigortası olmasını isteyecektir.
Bu sigortalılık son iş yerinizde kesintisiz olarak yatması gerekiyor. Banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka 100.000 TL’ye kadar ve 36 ay vadeli olarak sizlere tüketici kredisi verecektir. Kredi alacak olan kişilerin, uygun faiz oranları ile kredi alacağını söylemek istiyoruz. Ayrıca 3 ay ertelemeli de kredi alma şansınız vardır.

QNB Finansbank Tüketici Kredisi Kampanyası

QNB Finansbank üzerinden de tüketici kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan kişilerin, bir Sms atarak hemen ne kadar onay alacaklarını öğrenebilirler. TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvuru sonucu sizlere gelecek ve 50.000 TL’ye kadar değerlendirme yapılacaktır. Kredi sonucu uygun olan kişilere onay mesajı gelecektir. Bu mesaj ile birlikte size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Banka ayrıca internet bankacılığı kullanan müşterilere de 36 ay vadeye kadar kredi imkanını online olarak vermektedir.

Yapı Kredi Bankası Tüketici Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, kredi başvurusu yapacak olan kişilere birden fazla yöntemler ile kredi başvuru yapma imkanı sağlamaktadır. Sizlerde eğer Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi kullanacaksanız, başvuru yaptığınızda, hemen kredinizi hesaba atabileceksiniz. Kredi başvurusu yapan kişiler, kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda bankadan uygun faizlerle de kredi alabileceklerdir. SMS ile 50.000 TL’ye kadar, Banka şubelerinden ve online olarak da 200.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi değerlendirmesi yapılmaktadır.

ING Tüketici Kredisi Kampanyası

ING Bank, kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Banka hemen sizlere ne kadar onay alacağınızı gösterecek ve kredinizi bu şekilde kullanacaksınız. ING Bank 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi değerlendirmesi yapacaktır. Banka kredi notunuza göre faiz oranı uygulayacaktır.

Şekerbank Tüketici Kredisi Kampanyası

Tüketici kredilerinde son zamanlarda oldukça rağbet gören bankalardan birisi de Şekerbank olmuştur. Bu bankadan hemen ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilir, onaylanan kredinizi hemen hesaba atabilirsiniz. Şekerbank 100.000 TL’ye kadar banka şubelerinden sizlere kredi desteği verecektir. Size en yakın Şekerbank şubesine giderek, kimlik ve gelir belgenizi verip bu krediye başvuru yapabilirsiniz. Emekli olan kişilerde, emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları durumunda hemen kredilerini kullanabilirler. Üstelik kredi notu düşük olsa bile bu krediyi almanız mümkündür. Sizde bu 5 dev bankadan ihtiyacınız olan krediyi hemen alabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR