Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin Sevgilisinin Doğum Gününü  Romantik Paylaşımıyla Kutladı

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin Sevgilisinin Doğum Gününü  Romantik Paylaşımıyla Kutladı
YAYIN TARİHİ: 9.04.2021 10:47:00

Oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'a aşkını haykırdı.  Şahin, sevgilisinin yaş gününü, "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım" paylaşımıyla kutladı.

Cedi Osman ile Hercai'nin güzel yıldızı Ebru Şahin sosyal medyada gündem oldu. Sevgilisinin doğum gününde romantik bir paylaşımda bulunan Ebru Şahin, Cedi Osman ile aşk pozunu Instagram hesabından şu sözlerle kutladı: “Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım.” 

Osman da sevgilisinin paylaşımına, “Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum” karşılığını verdi.

“HAYATA FARKLI YERLERDEN BAKIYORUZ AMA AYNI TADI ALIYORUZ”



Bir yıldır basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin, ilişkisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

“Cedi ile küçüklüğümüzden beri farklı çevrelerde, farklı güven anlayışlarında büyürken hep aynı içgüdüyle hareket ettiğimizi fark ettik. Hayatın tadına baktığımız yerler farklı ama aldığımız tat aynı. Hani biriyle konuşmana gerek kalmadan her şeyi halledersin ya, aramızda öyle bir bağ var.

Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum.”

Sevgilisi Ebru Şahin' için Hercai dizisinin çekimlerinin yapıldığı Mardin'e giden Cedi Osman buradan yaptığı paylaşımla binlerce beğeni almıştı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR