Hazal Filiz Küçükköse Kazancını Kripto Paraya Yatırdığını Açıkladı

Hazal Filiz Küçükköse Kazancını Kripto Paraya Yatırdığını Açıkladı
YAYIN TARİHİ: 24.04.2021 14:31:00

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Rumeli Hisarı'nda objektiflere takıldı. Yeni bir projede yer almayan oyuncu, kazandıklarını borsada kullandığını belirtti.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz gün Rumeli Hisarı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Küçükköse, "Televizyonla ilgili görüşme halinde olduğum projeler var. Artık güzel bir işle dönüş yapmak istiyorum. İş durumum netleşmesinin ardından ufak bir tatile çıkacağım" dedi.
“TÜYO VERECEK KIVAMA GELMEDİM”

Kripto para ile yakından ilgilendiğini belirten Küçükköse, "Sadece ben değil, artık herkes parasını oralarda değerlendiriyor. Bununla ilgili kendimi geliştiriyorum ama tüyo verecek kıvama gelmedim" diye konuştu.

“TEPETAKLAK OLDUK”

Öte yandan kripto paraya yatırım yapan bir diğer ünlü de Gülben Ergen. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kripto para dünyasına girdiğini söyleyen Ergen, Bitcoin ve Ethereum'un düşüş yaşamasının hatırlatılması üzerine, “Sormayın iyi gitmiyor. Tepetaklak olduk" dedi.
Ergen, gazetecilerle selfie çekip, "Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz" sözünü esprili bir dille yineledi. 


KRİPTO PARA NEDİR?

Kripto para, takas işlemlerinde kullanılabilen, tamamen dijital, şifrelenmiş, sanal para birimi. Kimilerine göreyse geleceğin para birimi.

Günümüzde kripto para birimleri pek çok kişi tarafından duyulmuş, devlet başkanlarından dev şirketlere kadar herkesin çok fazla dikkatini çekmiş durumda olan bilinmeyeni çok olan bir olgudur. Takas işlemlerini doğrulamak ve güvenli şekilde gerçekleştirmek için kriptografi kullanılır. Herhangi bir fiziksel karşılığa sahip değildir.

Aslen banka kartları ve kredi kartlar ile harcanılan ve aktarılan paralar da sanal paralardır, çünkü bu işlemler sonucunda sadece sistem verilerinde değişiklik meydana gelir. Kripto paralar da aynı mantıkta çalışma prensibine sahip. Ancak herhangi bir otorite ya da hükümet tarafından yönetilmeyen, yani merkezileştirilmemiş (decentralized) bir sistem mevcut.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR