Hayranları Yasta Hayatı, Eşi Çocukları! Kolpaçino'nun Numan'ı Hüseyin Elmalıpınar'ın Son Sözleri...

Hayranları Yasta Hayatı, Eşi Çocukları! Kolpaçino'nun Numan'ı Hüseyin Elmalıpınar'ın Son Sözleri...
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 09:55:00

Kolpaçino'nun Numan'ı Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. Birçok dizi ve film projesinde rol almış olan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'dan acı haber geldi. 51 yaşındaki Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi neticesi hayatını kaybetti.  İşte Hüseyin Elmalıpınar'ın hayatı, eşi ve çocukları...

Kolpaçino'nun Numan'ı Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. Bilindiği gibi Kolpaçino'da Numan karakterini canlandıran ve herkes tarafından büyük beğeni toplayan Hüseyin Elmalıpınar'dan kötü haber geldi. Hüseyin Elmalıpınar (51), Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede oluşturulan bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. İşte Hüseyin Elmalıpınar'ın 
hayatı, eşi ve çocukları...

KOLPAÇİNO'NUN NUMAN'I HÜSEYİN ELMALIPINAR ÖLDÜ MÜ? KOLPAÇİNO HAYRANLARI YASTA HAYATI, EŞİ, ÇOCUKLARI


Hüseyin Elmalıpınar 23 Mart 1971 senesinde Ankara'da doğdu. Ünlü oyuncu,1995 senesinde dizi oyunculuğuna başladı. İlk kez Çiçek Taksi dizisinde oynadı. 2009'da Kolpaçino filminde, Hüseyin ismindeki bir kabadayıyı canlandırdı. 2005-2007 yılları arasında ise Acı Yaşam dizisinde, evvel "Terzi"nin, daha sonra "Mehmet Kosovalı"nın sağ kolu olan "Numan" karakterine yaşam verdi. Hüseyin Elmalıpınar, 2007 senesinde gösterilen Kutsal Damacana filminde ufak bir rol aldı lakin bu filmde unutulmayacak bir repliğe imza attı.

Cumhuriyet, Deli Yürek, Gökten Düşen Hazine, Üvey Baba, Ekmek Teknesi, Aşk Mahkumu, Cennet Mahallesi, Karım ve Annem, Kayıp Cennet İnsanları, Melekler Adası, Acı Yaşam, Arka Sokaklar, Eşref Saati, Gece Gündüz, İpsiz Recep, Kanal-i-zasyon, Çıngıraklı Top, Düşman Kardeşler, Vay Başıma Gelenler, Soğuk Ölüm, Cesur Yürek, Tanrı Diyen Kanepe, Parayı Bulduk, Canavar Gibi, Karımı Gördünüz mü?, Kayseri Aslanı Çin İşi ve Sinyalciler Son Akşam Yemeği projelerinde rol aldı. Hüseyin Elmalıpınar, 2007 senesinde gösterilen Kutsal Damacana filminde ufak bir rol aldı lakin bu filmde unutulmayacak bir repliğe imza attı.




2009'da Kolpaçino filminde, Hüseyin ismindeki bir kabadayıyı canlandırdı. 2005-2007 yılları arasında ise Acı Yaşam dizisinde, evvel "Terzi"nin, daha sonra "Mehmet Kosovalı"nın sağ kolu olan "Numan" karakterine yaşam verdi.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR