Hande Yener’den Demet Akalın Göndermesi: Artık Kanla Beslenmiyorum…

Hande Yener’den Demet Akalın Göndermesi: Artık Kanla Beslenmiyorum…
YAYIN TARİHİ: 1.04.2021 11:51:00

Gossipmag Business dergisinin Çırağan Sarayı’nda düzenlediği ödül törenine katılan Hande Yener,  yıllar sonra barıştığı Demet Akalın’a dair konuştu: O günleri kötü hatırlamıyorum…

Gossipmag Business Dergisi Ödül törenine katılan Hande Yener yaptığı açıklamalarla magazin gündemine dama vurdu. Hem 'En İyi Pop Kadın Sanatçısı', hem de 'Yılın En Tarz Albümü' ödülünü alan Hande Yener yıllar sonra barıştığı Demet Akalın'la ilgili konuştu.

“ARTIK KANLA BESLENMİYORUM”

"Önemli olan şık ve farklı olmak" diyen Yener, yıllar önce Demet Akalın'la polemik yaşadığı günlere atıfta bulundu. 

Ünlü şarkıcı, "O günleri kötü hatırlamıyorum. Atışmalarımız bile akıl doluydu. Tatlı tatlı kavga ediyorduk. İnsanlar eğleniyordu. Mesajlarımız komik oluyordu. O yüzden biraz akıl doluydu diye düşünüyorum.  Bazen özlüyorum. Ama yok bir daha öyle olmaz. Sağlıklı yaşama geçtim ben. Artık kanla beslenmiyorum" dedi.
“KENDİMİ ÖYLE BİR YARIŞTA HİSSETMİYORUM”


Yener, "O dönem yaşananlardan pişmanlık duydunuz mu?" sorusuna ise, “Benim hatalarım bile güzel. Kendimle ilgili bakınca doğalım çünkü o nedenle. Tabii ki kimseyi kırıp, üzmek istemem. Öyle bir şey olduysa da onun gönlünü aldık. O zamanlar heyecan ve hırs çok ön plandaydı. Herkes sizi rakip gibi görüyor. Yükselince sizinle herkes yarışıyor. Şu an kendimi öyle bir yarışta hissetmiyorum. Çünkü tur olarak çok öndeyim, 'Tur attım' dermişim... Böyle mütevazı bir açıklama yapıp, gidiyorum.” cevabını verdi.

“HERKES KENDİNİ EVE KAPATTI”

Hande Yener, barışmalarına rağmen Demet Akalın'la neden bir araya gelmedikleri soruları üzerine sebep olarak koronavirüsü gösterdi.

Şarkıcı, "Nasıl bir arada olalım? Zaten bu koronavirüs patladı. Sonra herkes evine kapattı kendini. Tabi hal hatır soruyoruz. Birbirimizin fotoğraflarını beğenip, yorum yazıyoruz. Yan yana gelecek bir ortam yok. Hiçbir yere katılmıyorum, ödül töreninde de içeride oturmadım" dedi.
Ayrıca ödülünü emekçi kadınlar adına aldığını belirten Yener, "Tüm emekçi kadınlar adına ödülü almak istiyorum. Kadınların sesi daha çok duyulsun istiyorum, özellikle şu son dönemde. Bizlere destek olan erkeklere de çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR