Halkbank İle Çalışan Kişilere 15.000 TL İle 95.000 TL Arasında Nakit Ödeme Yapılacak…

Halkbank İle Çalışan Kişilere 15.000 TL İle 95.000 TL Arasında Nakit Ödeme Yapılacak…
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 12:06:00

Halkbank doğrultusundan hizmete yayılan kredi kartı, banka kartı, emekli hesabı ve çalışın hesabı tespit edilen şahıslara 15 bin TL ile 95 bin TL arasında nakit veriliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Halkbank doğrultusundan nakit lüzumlarını ortaya çıkaran vatandaşlara yönelik yeni yapılmış olan kampanyada, gelir belgesine lüzum kalmadan 15 bin TL ile 95 bin TL arasında acil lüzumsinim kredisi kullanılabilecek. Nakit lüzumlarını hisseden vatandaşlar, şubeler bağlamında ve bankanın resmi web sitesi üzerinden yapacakları başvurularda süratli şekilde kredi neticesi öğrenilebilecek. Onaylanmış olan tutarın ne kadar bulunduğu görülecektir.



Emekli olan vatandaşların yanı sıra çalışan şahıslar da daha evvel bankalardan kredi kartı ya da banka kartı bulunması durumunda banka doğrultusundan prosedür yaptırılabilecek. Bankanın internet bankacılığı üzerinden nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlara 15 bin TL ile 95 bin TL arasında tüketici kredisi müracaatı için, internet parolası oluşturmaları gerekiyor. Banka müşterisi olmaları durumunda müşteri hizmetleri aranarak ya da en yakın banka şubesine gidilerek şifre temin edilebilir. Banka üstünde hesabı bulunmayan vatandaş, 95 bin TL ye kadar kredi kullanmak istiyorsa; emekli olanlar emekli maaşını bankaya taşıyarak, süratli bir biçimde kredi başvurusunda bulunabilirler. Emekli kredi alınması halinde banka kişiye, başka bankalardan olan tüketici kredisi ve kredi borçlarını kapatmak amacıyla kredi onayı vermektedir.




Sigortalı olarak rastgele bir işyerinde çalışan kişiler, işyerinde SGK'lı olarak 12 süresince sigorta primlerinin ödenmesi halinde, yeni işe başlayanlar da ise kredi notunun yüksek olması halinde kefil göstererek ya da ipotek vermesi halinde tüketici kredisi kullanabilecek.

45 bin TL ye kadar kullanılacak olan kredilerde banka 3 sene vade imkânı sunuyor. 45 bin TL üstünde olan kredilerde ise en çok 2 sene vade imkânı bulunuyor. Alınacak olan gereksinim kredilerinde aylık ödeme yapmadan kredi kullanmak mümkün. İlk taksit ödemesi 90 gün sonraya kadar erteleme imkânı da mevcut.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR