Halkbank Duyurdu! Ev Alacaklara Özel Kampanya Başlatıldı! Düşük Faizli Bu Krediyi Kaçırmayın!

Halkbank Duyurdu! Ev Alacaklara Özel Kampanya Başlatıldı! Düşük Faizli Bu Krediyi Kaçırmayın!
YAYIN TARİHİ: 10.01.2022 23:23:00

Canım evim konut kredisi nedir? Canım evim konut kredisi tutarı ne kadar? Canım evim faiz oranı ne kadar? Canım evim demeleri nasıl olacak? Başvuru yapmak için ise...

Ev mi alacaksınız ozaman bu kredi kampanyası tam size göre. Halkbankası uygun faizlerle kredi desteklerine devam ediyor. Düşük faizli kredinin duyurusunun ardından faiz oranı ile dikkat çeken bi kredi oldu. Özelikle bu kredi ödeme seçenekleri ile de öemelerinize kolaylık sağlamaktadır. Kredi hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Canım Evim Konut Kredisi Nedir?

Desteklerini sürdüren Akbank tarafından ev alacaklara özel sunulmuş olan uzun vade seçeneğine sahip ve düşük faizli ile sunulan konut kredisi kampanyasıdır. Kredide en önemli özellik düşük faizli olması. Artan kredi faiz oranlarının yanında güzel bir konut kredisi kampanyasıdır.

Canım Evim Konut Kredisinde Tutar ve Ödeme Koşulları Nasıldır?

Bu kredi kampanyasında size özel indirimler sunulmaktadır. Konut kredisi kampanya kapsamında farklı ödemeler sunulmaktadır. Kredide taksit ödemelerinizi ister aylık ödemelerle, ister üçer aylık dönemlerde yapabilirsiniz. Krediyi dilerseniz gelirinize paralel olarak serbest ödeme seçeneklerini tercih edebilme imkanıda tanınmıştır.


Canım Evim Konut Kredisinde Faiz ve Vade?

Halkbank canım evim konut kredinizi 120 ay vade ve %1,37 faiz oranı ile Hallkbankasından alabilirsiniz.

Halkbank Canım Evim Konut Kredisi Örnek Ödeme Tablosu

 

Halkbank
Canım Evim Konut Kredisi
Ödeme Tablosu
Kredi Tutarı (TL)Kredi Vadesi(Ay)Aylık Faiz Oranı (%)Tahsis Ücreti (TL)Taksit Tutarı (TL)Diğer Masraflar*(TL)Yıllık Maliyet Oranı (%)
100.0001201,375001.702,651.490,0018,3753


Halkbank Canım Evim Konut Kredisi  Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Halkbankası tarafından sunulan bu krediye size yakın olan banka şubesine giderek hem detaylı bilgi alabilir ve başvurunuzu şubeler aracılığı ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR