Halkbank Araç Alacaklara Nakit Desteği Sağlıyor! Düşük Faizle Alın ve 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın!

Halkbank Araç Alacaklara Nakit Desteği Sağlıyor! Düşük Faizle Alın ve 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın!
YAYIN TARİHİ: 4.01.2022 15:48:00

Halkbank taşıt kredisi kampanyası başvuruları nasıl yapılacak? Kimler kampanyadan yararlanabileceK? Ödemeler nasıl olacak?

Araç alacaksınız ve nakite ihtiyacınız var, bu durumda yapılacak ilk şey bankaların taşıt kredisi kampanyalarını incelemek. Tüm bankalar taşıt kredisi verirken bazılarıda hayalizine kolay kavuşmanız adına bu desteklerini uygun faiz ve farklı ödeme seçenekleri sağlayarak ödemelerinizi kolaylıkla yapabilmenize olanak sağlıyor.

Halkbank bir çok alanda nakit ihtiyacınıza destek olurken, bu desteklerini 3 ay ödemesiz olarakta sağlamaktadır. Müşterilerine özel kampanyalar sunan banka ödeme kolaylıkları ile de vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Halkbank taşıt kredisinin detayları nelerdir?

2022 HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI GELDİ!

Halkbank Taşıt Kredisi Nedir?


Halkbank tarafından sunulan bu kampanya kolay araç sahibi olabilmenize destek olmak için sizlere sunulmuş olan düşük faizli taşıt kredisi kampanyasıdır.

Halkbank Taşıt Kredisinin Avantajları Nelerdir?


Halkbank'ın bu kampanyası ile 0 km aracınızı hemen alabilirsiniz üstelik ödemelerinize dilerseniz 3 ay sonra başlayabilirsiniz.

Halkbank Taşıt Kredisinin Tutar ve Ödeme Koşulları Nelerdir?

Halkbankasından 50.000 TL tutarında kredi kullanabilir ve taşıt kredinizi, %1,59 faiz oranı ile 48 aya varan vade seçeneği ve 1.599,73 TL taksitle ödemelerinizi yapabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank taşıt kredisi kampanyasına başvurularınızı dilerseniz size en yakın Halkbank şubesine giderek yapabilrisiniz.

Dilerseniz eğerde buraya tıklayarak kolaylıkla hesaplama ve başvuruda bulunabilirsiniz. Linke tıkladığınızda bankanın resmi internet sitesine yönlendirileceksiniz. Sizden istenen bilgileri girerek detayları öğrenebilirsiniz.

Taşıt Kredisi Örnek Ödeme Tablosu
Halkbank
Taşıt Kredisi
Ödeme Tablosu Örneği
 Kredi Türü Kredi Tutarı (TL)Kredi Vadesi (Ay)Aylık Faiz Oranı (%)Tahsis Ücreti (TL)Taksit Tutarı (TL)Yıllık Maliyet Oranı (%)
0 KM50.000481,63262,501.615,5326,5528
2. EL1,651.623,4626,9115


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR