Haftanın Birincisi Kim Oldu? En Hamarat Benim 4 Mart 2022 Bu Hafta Kim Kazandı? Puanlar Neden İptal?

Haftanın Birincisi Kim Oldu? En Hamarat Benim 4 Mart 2022 Bu Hafta Kim Kazandı? Puanlar Neden İptal?
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 09:09:00

​Kadir Ezildi’nin kendine has sunumu bağlamında ekranların müdavimi olan En Hamarat Benim FOX TV ekranlarında reytingleri zıplatmaya devam ediyor. Sevilen müsabaka programında haftanın birincisi izleyenler doğrultusundan merakla bekleniyor. Hafta başından bu yana bütün masalarda gerginlikler yaşansa da final gününde müsabakacılar bir durumda heyecanlı ve sıcakkanlı görünüyor. Peki, En Hamarat Benim 4 Mart 2022 bu hafta kim kazandı? En Hamarat Benim 4 Mart haftanın birincisi kim oldu?

​4 Mart 2022 Kadir ezildi ile En Hamarat Benim bu hafta kim kazandı? En Hamarat Benim haftanın birincisi kim oldu? En Hamarat Benim 4 Mart 2022 haftanın finalinde kazanan yarışmacı haberimizde… En Hamarat Benim de müsabakacıların kazanacağı büyük mükafat de izleyiciler doğrultusundan merakla araştırılıyor. Her hafta bir müsabakacının 1. bulunduğu müsabaka programında Büyük mükafat 15.000 TL. Yani her Cuma en yüksek puanları alan ve 1. olan müsabakacı 15.000 TL para mükafatı sahibi oluyor.


 

FOX TV EN HAMARAT BENİM 4 MART 2022 BU HAFTA KİM KAZANDI? HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? PUAN SIRALAMA... 

4 Mart En Hamarat Benim yarışmasının neticeleri belli oldu. Yarışmanın son gününde Kiraz hanımın evinde bir araya gelen yarışmacılar hafta finalinde kimin kazandığını gördü. Fakat yarışmanın günümüz alanında sürpriz ilerlemeler yaşandı. Puanlar iptal edildi, dengeler değişti. Peki, bugün kim kazandı? Kiraz hanım haftanın son gününde yaptığı itiraflarla her şeyi değiştirdi. Kiraz hanım Ramazan beyin kendisini arayarak puan istediğini ileri sürdü. Bunun üstüne herkes çok şaşırdı. Yarışmanın bu haftaki alanında Ramazan, Medine, Kiraz, Şule ve Feride hanım yarıştı. Neden diskalifiye yaşandı? Ramazan ve Kiraz niçin elendi, niçin diskalifiye oldu?

Ramazan ile Kiraz hanım arasında oluşturulan yazışma yarışmada infiale niçin oldu. Mesajlaşmadan sonra Kadir Ezildi mühim bir karar aldı tüm puanları iptal etti. 



Mesajlaşmaların meydana çıkmasından sonra Kiraz ve Ramazan yarışmadan diskalifiye oldu. Kadir Ezildi, durumdan son derece üzgün olduğunu söyleyerek Ramazan'ın Kiraz'ı saf bularak faydalanmaya çalıştığını söyledi. Ramazan'ın ondan 4 puan alarak ona 4 puan vermemesine de reaksiyon gösterildi.

Yarışmada Ramazan ve Kiraz'ın diskalifiye olması ardından 3 birey kaldı. Üç bireyin puanları da sıfırlandı. Bu haftanın birincisi yalnızca Kadir Ezildi'nin puanlarıyla belli oldu.

Verilen puanlara göre bu hafta 2 birey birinci oldu. 


Birincilerden biri Şule hanım olurken başka birinci ise Feride hanım oldu.

FOX TV En Hamarat Benim 4 Mart 2022 Bu Hafta Kim Kazandı? Tıkla Öğren 

FOX TV'DE 2 MART 2022 EN HAMARAT BENİM PUAN DURUMU! FERİDE HANIM BUGÜN KAÇ PUAN ALDI?


En Hamarat Benim yarışmasında bundan sonra haftanın finaline doğru geri sayım başladı. Günün yarışmacısı Feride hanım bugün Kadir ezildi ile eş güdümlü temizliğini yaptığı yemekleri ne hazırladı. Feride Hanım'ın puanı şuandan izleyiciler doğrultusundan merak edilmeye başladı. En Hamarat Benim 1 Mart 2022 puanları gelişen dakikalarda haberimizde olacak...

En Hamarat benim Feride Hanım kimdir kaç yaşında?


En Hamarat Benim yarışmacısı Feride ağır izleyiciler doğrultusundan merak ediliyor. Feride hanım haftanın iddialı ama sessiz isimleri arasında yer alıyor. Kişiliği son derece keyifli olan Feride Hanım, Rakiplerinin evinde yaptığı yorumlarla da bu hafta en ilgi çeken isim oldu. En Hamarat Benim yarışmacısı Feride ağır 50 yaşında ve ev hanımı. Uzun yıllardan beri evli olan ve 3 çocuk annesi olan Feride Hanım kendisine çok güveniyor. Bu haftanın en iddialı yarışmacısı olduğunu ifade eden Feride hanım haftanın finalinde büyük ödülün sahibi olacağını öne sürüyor.



En Hamarat benim konusu nedir?


Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine özetle hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında.

Birbirinden keyifli ve becerikli beş yarışmacı evvel temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati amacıyla birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. 

En Hamarat Benim yarışmasının büyük mükafatı ile ilgili şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği görülmemiş uygulama En Hamarat Benim, hafta içi her gün saat 13:00'da Fox Tv izleyicisiyle buluşacak.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR