Gönül Dağı'nda felaketler bir türlü yakasını bırakmadı! En olmaz denileni yapıp çileden çıkaracak

Gönül Dağı'nda felaketler bir türlü yakasını bırakmadı! En olmaz denileni yapıp çileden çıkaracak
YAYIN TARİHİ: 3.12.2021 20:49:00

Gönül Dağı'nda Kenan'ın kaybolmasıyla beraber tüm köy onu dağlarda aradı. Son sahnede tüm gerçek ortaya çıktı. Kenan'ın bulunması bir yanda hüzün bir yanda sevinç bıraktı.

TRT1'in en gözde yapımı Gönül Dağı'nda Utku Ateş ile Cemre Melis Çınar'ın vedaları şok etkisi yarattı. Ancak kadroya da yeni isimler geldi. Şimdi ortaya öyle bir iddia atıldı ki akıllara zarar. Dizinin Asuman'ı Hazal Çağlar'ın vedasının konuşulması daha şaşkınlık yarattı. Bu iddianın doğruluğu hala kulislerde tartışılıyor. Önümüzdeki bölümler neler olacak göreceğiz.

HAZAL ÇAĞLAR GİDİYOR MU?

Asuman karakteriyle çok sevilen Hazal Çağlar'ın ayrılacağı iddia edilse de bu gelişme henüz doğrulanmadı.

UTKU ATEŞ BİLMECESİ NASIL NETİCELENECEK?

Utku Ateş’in geri dönüp dönmeyeceği ise muamma. Cam Tavanlar’a transfer olan ünlü oyuncu dizinin final yapmasıyla ne yapacak acaba?





DOKTOR KENAN YAŞIYOR

Bölümün ortalarında doğru Kenan'ın aranmaya başlanması ve giderek umutların tükenmesi gelen bir haberle sevince neden oldu.

SEVİNÇ YARATTI

Serkan Kuru'nun başarılı bir şekilde hayat verdiği Doktor Kenan'ın yaşadığı ortaya çıkınca Gönül Dağı izleyicileri derin bir oh çekti.

2. SEZONDA ŞOK VEDALAR

Utku Ateş ve Cemre Melis Çınar’ın aldığı veda kararlarının diziye kan kaybettireceği kesin. Yapım şirketinin bu boşlukları yeni transferlerle doldurdu.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR