‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ Rahatsızlığı Yaşayan Neslihan Atagül’ün Sağlık Durumu Hakkında Gelişme!

‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ Rahatsızlığı Yaşayan Neslihan Atagül’ün Sağlık Durumu Hakkında Gelişme!
YAYIN TARİHİ: 31.03.2021 17:42:00

Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, tedavi için İngiltere'ye gitti. Neslihan Atagül’ün sağlık durumu nasıl? 

Uzunca bir süredir ekranlara ve projelere ara verip vaktini hastalığının tedavisi için kendisine ayıran Neslihan Atagül, İngiltere'ye gitti. Gerekli testlerin ve tetkiklerin sonrasında Neslihan Atagül'ün tedavi sürecine başlandı. Özel bir beslenme programı uygulayan Neslihan Atagül, yalnızca evde pişen yemekleri tüketmeye başladı. 

EVDE PİŞEN YEMEKLERİ TÜKETMEYE BAŞLADI

Hastalığı için bir dizi test yaptıran ünlü oyuncu, sonuçlarını aldıktan sonra doktorların tanısı ile yeni bir tedaviye başlayacak.

Kendisine özel bir beslenme programı uygulayan Neslihan Atagül'ün yalnızca evde pişen yemekleri tüketmeye başladığı ve bol bol dinlendiği de öğrenildi. Avakado ve hindistan cevizi yağı da tüketmeye başlayan Neslihan Atagül'ün enerji toplamaya çalıştığı öğrenildi.

HASTALIĞI SEBEBİYLE ROL ALDIĞI DİZİDEN AYRILMIŞTI

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz aylarda hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e "Geçirgen bağırsak sendromu" teşhisi koymuştu.
10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden de ayrılmıştı.

"İKİ ADIM ATINCA YORULUYORUM"


Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Atagül, "Daha iyiyim. Gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" ifadelerine yer vermişti.
“DİNLENMEM GEREKİYORDU”

Hastalığı sebebiyle rol aldığı diziye veda eden Neslihan Atagül, "4-5 kilo verdim. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" demişti.

“DİNLENDİKÇE DAHA İYİ OLUYORUM”

Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şu ifadelere yer vermişti:

“Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları, iyi dilekleriniz, iyi niyetleriniz, ziyaretleriniz, hediyeleriniz, dualarınız ve yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz, beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun...

Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var. O yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim. Tedavim devam ediyor. Dinlendikçe daha iyi oluyorum.”

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR