Galatasaray Fenerbahçe maç sonucu, kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti Bein goller izle

Galatasaray Fenerbahçe maç sonucu, kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti Bein goller izle
YAYIN TARİHİ: 22.11.2021 09:41:00

​Galatasaray Fenerbahçe maç özeti goller izle: Galatasaray Fenerbahçe maç sonucu, kaç kaç bitti? Son yılların en heyecanlı GS FB derbisini kaçıran futbolseverler Galatasaray Fenerbahçe maç özetini araştırıyor. 

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti goller izle: Galatasaray Fenerbahçe maç sonucu, kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe derbisi yüksek gerilime sahne oldu. Galatasaray Fenerbahçe maçının özetini ve gollerini izlemek isteyen futbol tutkunları internet üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maç özetini araştırmaya başladı. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası muhteşem bir derbi mücadelesine sahne oldu! Fenerbahçe, nefesleri kesen maçta Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Mesut Özil ve Crespo'nun golleriyle galibiyete ulaştı. 

GALATASARAY FENERBAHÇE ÖZET 

Galatasaray, karşılaşmanın 16. dakikasında öne geçti. Takımını hızlı hücuma çıkaran Kerem Aktürkoğlu, pasını Morutan'a verdi ve ceza sahasına hareketlendi. Morutan'ın pasında tekrar topla buluşan Kerem, düzgün bir vuruşla Berke Özer'i mağlup etti ve skoru 1-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe 31. dakikada 1-1'lik eşitliği yakaladı. Galatasaray'ın rakip yarı alanda tüm oyuncularıyla baskı kurduğu sırada topu alan İrfan Can, kendi yarı sahasından savunmanın arkasına Mesut Özil'e pasını gönderdi. 70 metre koşan Mesut, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 56. dakikasında Fenerbahçe savunmasında Kim Min-Jae, hayati bir müdahaleye imza attı. Patrick van Aanholt'un pasında Sofiane Feghouli topu boş kaleye göndermeden önce araya giren Min-Jae, takımının geri düşmesine izin vermedi. İzlemek için!

Sarı-lacivertliler, 83. dakikada 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 24. dakikada gören Tisserand, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı müdahalenin ardından Süper Lig'deki ilk kırmızı kartını gördü. İzlemek için!

Galatasaray'da Mbaye Diagne, 84. dakikada ağları havalandırdı. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu inceleyen Halil Umut Meler, Diagne'nin rakibine faul yaptığını tespit etti ve bu pozisyon gol değeri kazanmadı.

90+4. dakikada sahneye Miguel Crespo çıktı. Ceza sahasının dışından çok sert vuran Crespo, topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. İzlemek için!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 90+6'da kırmızı kart gördü. İzlemek için!

Pereira'dan sistem değişikliği

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, bu sezon takımını ilk kez 4'lü formasyonla sahaya sürdü.


Pereira, Galatasaray derbisinde 4-3-3 formasyonunu tercih etti.

Portekizli teknik adam; Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Tisserand, Min-jae, Novak, Sosa, Zajc, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Berisha ilk 11'ine şans verdi.

Derbide tribünler tam kapasite

Koronavirüs salgını sonrasında Nef Stadı'nda tam kapasiteyle oynanan ilk maçta sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünleri tamamen doldurdu.

Derbi biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaray taraftarı, satışa çıkmasından kısa süre sonra biletleri tüketti. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında Fenerbahçe taraftarının alınmadığı Nef Stadı'nda 50 binin üzerinde sarı-kırmızılı taraftar, takımlarını destekledi.

Galatasaray taraftar gruplarından "ultrAslan"ın organize ettiği görsel şölende bir dijital platformda yayımlanan Güney Kore dizisi "Squid Game"e gönderme yapıldı. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe yönetimi tam kadro derbide

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, tam kadro derbiyi yerinde takip etti.

Sarı-lacivertli yöneticileri, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ile yönetici Selim Sefada kapıda karşıladı.

İki kulübün yöneticileri, Galatasaray locasında maç öncesi sohbet gerçekleştirip yemek yerken, karşılaşmayı da beraber izledi.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR