Finansbank, İNG, Şekerbank, Burgan Ve TEB Bahar Kredisi Başlattı! 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Verecek

Finansbank, İNG, Şekerbank, Burgan Ve TEB Bahar Kredisi Başlattı! 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Verecek
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 10:39:00

Finansbank, İNG, Şekerbank, Burgan Ve TEB Bank bağlamında 15.000 TL düşük faizli gereksinim kredisi alacak vatandaşlar bahar kredisi müracaatı yapabilirler.

Finansbank, İNG, Şekerbank, Burgan ve TEB Bank Resmi internet sitesi üzerinden yapmış oldukları kampanya duyurusu ile eş güdümlü vatandaşlara düşük faizli bahar kredisi adı altında 15 bin TL nakit krediyi gelir belgesiz olarak vereceğini açıkladı.  Başvuru yapacak olan vatandaşlar, kredi müracaatında bulunduktan sonra banka kredi notu makul olması ile eş güdümlü süratli bir şekilde bankalar üstünden kredi kullanabilecek. Nakit ihtiyacınızın olması halinde bu bankalar üstünden müracaat yapacak olan vatandaşlar kredi notu 1200 ve üstünde olması gelir halinde, herhangi bir sorun olmaması halinde kredi onay alabilecektir 



15000 TL, bahar kredisi müracaatını özel bankalar bağlamında yapmak istiyorsanız, Finansbank, İNG, Şekerbank, Burgan ve TEB Bank sizi kampanya amacıyla kredi olanağı sağlamaktadır. Size en yakın banka şubesine giderek ya da bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirecek, tüketici kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Finansbank, İNG, Şekerbank, Burganbank ve TEB Bank üzerinden daha evvel kredi kullanan ve derli toplu olarak ödemeler yapan vatandaşlar, bankanın internet bankacılığını kullanarak ta en düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi onayı alabiliyor. 

Finansbank bağlamında SMS ile tülketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar, kredi müracaatı amacıyla cep telefonunun mesaj kısmına girerek kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını belirterek kredi başvurusu yapabilirler. 




İNG Bank bağlamında cep telefonunuz aracılığı ile SMS ile gereksinim kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız Kredim yazın boşluk bırakarak kimlik numaranızı 22 05 numarasına gönderin. Yapılacak olan kredi müracaatı ardından banka sizlere süratli bir şekilde kredi sonucunu verecek, onaylanan tutarı gelir belgesiz, banka şubesinden kullanabileceksiniz.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin TEB Bankası üzerinden SMS ile kredi müracaatı edebilmesi amacıyla yalnızca kimlik numarasına 44 66 numarasına göndererek, prosedür yapması yeterli olacaktır. Teb Bankası, tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar, kredi notuna göre, faiz oranlarından yararlanacak. 15000 TL tüketici kredilerinde ise 36 ay vadeye kadar prosedür yapacak. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR