Final Öncesi Sette Gerginlik! Hercai’nin Yıldızı Seti Birbirine Kattı…

Final Öncesi Sette Gerginlik! Hercai’nin Yıldızı Seti Birbirine Kattı…
YAYIN TARİHİ: 20.04.2021 09:32:00

ATV'nin sevilen dizi Hercai’nin setinde olay çıktı. Miran karakteri ile yıldızı bir anda parlayan Akın Akınözü’nün sete geç kaldığı için uyarı aldığı, durumdan hoşlanmayan Akınözü'nün karavanını dağıtıp seti terk ettiği iddia edildi…

ATV'nin final kararı alan dizisi Hercai'nin setinde hareketli günler yaşanıyor. Sete geciktiği için ekip tarafından uyarılan ve uyarılar sonrası sinirlenen başrol oyuncusu Akın Akınözü, seti birbirine kattı. Dizide Miran karakterine hayat veren Akınözü, iddia edilene göre yapım koordinatörünün de üzerine yürüdü.  Konu hakkında açıklama yapan oyuncu, kendisinden kaynaklı bir gecikme olmadığını, karavanın da set sorumlusu tarafından dağıtıldığını söyledi. 



"ŞAHSIMA YÖNELİK HAKARETTE BULUNAN ŞAHIS HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM”

Yaşanan talihsiz olayı anlatan Akınözü şu açıklamada bulundu: "19/04.2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. Devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak 'Karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan' şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Karavan dağıtılma eylemi tarafımca gerçekleştirilmediği gibi karavanı dağıtan şahıs hakkında adli birime başvurarak bizzat şikayet oldum." 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR