Fener Cimbom şifresiz uydudan veren yabancı kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı izle linki

Fener Cimbom şifresiz uydudan veren yabancı kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı izle linki
YAYIN TARİHİ: 21.11.2021 18:10:00

Fenerbahçe Galatasaray maçı izle linki: Süper Lig'de milyonların beklediği bir maçı geldi çattı. Dünyanın satılı derbileri arasında yer alan Fenerbahçe Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Bein Sports kanalından yayınlanacak olan mücadele bir çok yabancı ülkeden de canlı olarak ekrana gelecek. Dünya genelinde milyonlar bu maçı izleyecek. İşte Fener Cimbom şifresiz veren yabancı kanallar listesi

​Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda? Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz veren yabancı kanallar! Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar futbolseverler tarafından araştırılıyor. Bu büyük maçı izlemek isteyen fakat aboneliği olmayan milyonlar arama motorunda tek bir soruya yanıt arıyor. Fenerbahçe Galatasaray  maçı şifresiz veren kanallar şu saatlerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar listesi:

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE 

Galatasaray-Fenerbahçe Muhtemel 11’leri

Galatasaray: Muslera, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Yedlin, Berkan, Cicaldau, Kerem, Morutan, Halil, Diagne

Fenerbahçe: Berke, Novak, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Tisserand, Sosa, Zajc, Ferdi, İrfan Can, Mesut Özil, Berisha



Fenerbahçe – Galatasaray derbi maçını yayınlayan kanallar hangileri?  


21 Kasım PAZAR günü saat 19:00’da yayınlanacak olan derbiyi bedavaya izleyebileceğiniz kanallar aşağıda sıralanmıştır.  

Arena Sport 1 HD (cro)  Arena Sport 2 HD (serbia)  Az Tv(Azerbaycan)  beIN Sport Max 7  beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı)  BT Sport Extra Red Button  OTE Sport 7 HD  Sky Sport 8 (Germany)  Sport Tv1 (Portugal)  Supersport Maximo 1  Tivibuspor 1 HD  Viasat Xtra 3  

GS – FB Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar

Futbol 2 Ukraine HD
Haberpush HD
Look Sport+ RO HD
OLL TV Player [$/geo/R] 📺
Sport 2 Israel HD
beIN Connect FRANCE 📺
beIN Connect MENA 📺
beIN Connect TURKEY 📺
beIN Sports France 8 HD max
beIN Sports MENA 3 HD
beIN Sports Turkey 1 HD

FATİH TERİM'İN FENERBAHÇE İLE 38. MAÇI

Fatih Terim, kariyerinde MKE Ankaragücü ve Galatasaray ile Fenerbahçe'ye karşı 37 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda Terim'in öğrencileri 12 kez sahadan galip ayrılırken, 10 defa da rakibine mağlup oldu. 15 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Terim, Ankaragücü'nü çalıştırırken, sarı-lacivertliler ile 4 maç yaptı ve 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Fenerbahçe ile daha önce 33 derbi mücadelesine çıktı. Sarı-kırmızılılar, derbilerde 12 defa galip gelirken, 9 kez de mağlup oldu. 12 karşılaşmada ise berabere kaldı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR