Fatih Terim Kovuldu Mu, İstifa Mı Etti? Fatih Terim Gitti Mi? Fatih Terim Neden Ayrıldı Mı?

Fatih Terim Kovuldu Mu, İstifa Mı Etti? Fatih Terim Gitti Mi? Fatih Terim Neden Ayrıldı Mı?
YAYIN TARİHİ: 10.01.2022 16:30:00

Son dakika haberi... Aylardır gidip gitmeyeceği merak edilen Fatih Terim'den son dakika haberi geldi. Galatasaray bir süredir Süper Lig'de istenilen neticeleri alamayan Fatih Terim ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre, kulüpten mühim bir açıklama yapıldı. Peki, Fatih Terim Gitti Mi? Fatih Terim Son Dakika Ayrıldı Mı? Fatih Terim Kovuldu Mu, İstifa Mı Etti?

Son dakika haberi... Süper Lig'de ardı ardına aldığı kötü sonuçlar ile çıkmaza giren Galatasaray, Fatih Terim ile alakalı kararını verdi. Yapılan son dakika açıklaması bütün sporseverlere duyuruldu. Peki, Fatih Terim Gitti Mi? Fatih Terim Son Dakika Ayrıldı Mı? Fatih Terim Kovuldu Mu, İstifa Mı Etti?
 

FATİH TERİM GALATASARAY'DAN GİTTİ Mİ? İSTİFA MI ETTİ, KOVULDU MU?


Süper Lig'de istenilen neticeleri alamayan fakat Avrupa'da üst tura önder olarak çıkan Galatasaray'da şok ayrılık yaşandı. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim ile yollar ayrıldı.


İŞTE İPLERİ KOPARTAN DİYALOG…


BURAK ELMAS

“GEL SPORTİF AŞ’YE YÖNETİCİ OL HOCAM... SENİNLE BERABER BİR TEKNİK HEYET BELİRLEYELİM. 3 YILLIK PLAN YAPALIM”

TERİM: 

“ŞAKA MI! BEN KARİYERİMİ ORTAYA KOYDUM. ASLA KABUL EDEMEM. BIRAKIYORUM...”

Galatasaray’da 4. Fatih Terim döneminin sona ermesinin yankıları sürüyor. Nef Stadı’nda Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Terim arasında oluşturulan ve ayrılık kararının alındığı zirveyle alakalı ayrıntılar geldi. 

Toplantıda Başkan Burak Elmas takımın aldığı üst üste kötü neticeler nedeniyle günümüz toplantıda deneyimli hocaya flaş bir öneride bulundu. 


Elmas, Terim’e, “Hocam gel Sportif A.Ş.’nin başına geç. Futbolu tamamıyla sana emanet edelim. Birlikte belirleyeceğimiz bir teknik kurul Florya’da vazifeye başlasın.  3 senelik bir plan yapalım. Altyapı dahil tekrardan oluşturulandıralım. Bu gençlik projemizi geliştirelim” ifadesini kullandı.

Ancak Elmas’ın hiç beklenmedik bir reaksiyonla denk geldiği meydana çıktı. 

Terim’in, “Şaka mı bu. Ben kariyerimi meydana koydum. Bana nasıl bu tür bir teklifle gelirsin. Asla kabul edemem. Bırakıyorum” diyerek reaksiyon gösterdiği ve istifasını verilen öğrenildi.

Fatih Terim’in vedasıyla alakalı önümüzdeki saatlerde açıklama yapılacak.

FATİH TERİM KİMDİR?

Fatih Terim 4 Eylül 1953'te Ceyhan, Adana'da doğdu. Türk teknik direktör ve libero mevkisinde oynamış eski millî futbolcudur. Futbolculuğu döneminde Ceyhanspor, Adana Demirspor ve Galatasaray'da oynadı. 11 sene formasını giydiği Galatasaray'da futbolcu olarak hiç lig şampiyonu olamayan Terim'in adı sık sık adli olaylara karıştı. Birkaç kez tutuklanan Terim, 1985'te futbolu bıraktı.

Teknik direktörlüğe MKE Ankaragücü'nde başladı. Daha sonra Göztepe'yi çalıştıran Fatih Terim, bir vakit sonra eş vakitli olarak Türkiye U-21'i de çalıştırmaya başladı. Daha sonra Göztepe'den istifa etti. Türkiye'yi ve Galatasaray'ı bir kez çalıştırdıktan sonra İtalya'ya giden Terim, Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdı. Yaklaşık olarak 1 sene bağlamında İtalya macerasının sonrasında Türkiye'ye döndü. İtalyan taraftarlarca "Grande Terim" olarak anılır. Sırasıyla 2 kez daha Galatasaray ve Türkiye'yi çalıştıran Fatih Terim, 21 Aralık 2017'de Galatasaray'daki 4. devresine başladı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR