Fahriye-Burak Özçivit Çifti Oğulları Karan’ın Doğum Gününü Kutladı Çiftin Paylaşımlarna Beğeni Yağdı

Fahriye-Burak Özçivit Çifti Oğulları Karan’ın Doğum Gününü Kutladı Çiftin Paylaşımlarna Beğeni Yağdı
YAYIN TARİHİ: 16.04.2021 13:54:00

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti çocukları Karan'ın doğum gününü evlerinin bahçesinde kutladı. Koronavirüs salgınından dolayı vakitlerinin büyük bir kısmını evlerinde geçiren çift, oğullarına aile arasında doğum günü partisi hazırladı.

Dört sene önce dünyaevine giren Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Salgından dolayı kendilerini eve kapatan çift, 2 yaşına basan oğulları Karan’ın doğum günü için evlerinde aile arasında sade bir kutlama yaptı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in oğlu Karan sevimli halleriyle ilgi odağı oldu. Burak Özçivit'in oğlu Karan babasına benzetilse de dedesini görenler fikir değiştirdi.

“NEŞEYLE DOLU YILLARIMIZ OLSUN”

Fahriye Evcen, doğum gününden kareleri Instagram hesabından, “Hep gülerek, sımsıkı sarılarak, neşeyle dolu yıllarımız olsun.. İyi ki doğdun canım oğlum” notuyla paylaştı.

Burak Özçivit ise aynı fotoğrafları paylaşarak “Adamım sağlıklı, huzurlu nice senelerimiz olsun” dedi.Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

HEDİYE YERİNE BAĞIŞ YAPILMASINI İSTEDİ


Oğluna doğum gününde hediye kabul etmeyen Fahriye Evcen, anlamlı bir harekete de imza attı. Hediye yerine oğlu adına bağış yapılmasını isteyen Evcen, gelen bağışları da Instagram hesabından paylaşarak takipçilerine teşekkür etti.

ANNELİK SONRASI DUYGULARI DEĞİŞTİ

Fahriye Evcen, “Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. ‘Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?’ konusunu çok derinden hissetmeye başladım” diyerek annelik sonrası duygularındaki değişimi anlatmıştı.

Eşi Burak Özçivit'in de çok iyi bir baba olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum” ifadelerine yer vermişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR