Eylül Ayında Bankaların Sonbahar Kredisi Kampanyası Başladı

Eylül Ayında Bankaların Sonbahar Kredisi Kampanyası Başladı
YAYIN TARİHİ: 17.09.2021 23:27:00

 Bankalar, sonbahar aylarına özel kredi kampanyası yaptı. Yapılan bu kampanya sayesinde vatandaşlar, 10.000 TL’ ye kadar kredi çekebilecek.

 Bankalar, sonbahar aylarına özel kredi kampanyası yaptı. Yapılan bu kampanya sayesinde vatandaşlar, 10.000 TL’ ye kadar kredi çekebilecek. Üstelik, çekilen kredinin ilk taksiti de 2022 yılının başında ödenmeye başlanacak. Söz konusu kredi kampanyasından yararlanabilmek için öncelikli olarak bankaların belirlediği kredi politikalarına uygun olmanız gerekiyor.
 
Bankaların belirlediği kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar, 10 bin TL kredi başvurusu yapabilecek. Sonbahar ayları için düzenlenen bu kredi kampanyasının vade sayısı ise 36 ay olarak açıklandı. İşte, kredi veren o bankalar ve şartları…
 
TEB Sonbahar Kredi Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?
 
TEB müşterileri, düzenlenen bu kampanya sayesinde anında 10 bin TL kredi başvurusu yapabiliyor. Bankanın sunduğu şartlara uygun olan kişiler, banka şubelerine giderek ya da internet bankacılığını kullanarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 3 Ay ertelemeli şekilde verilecek olan bu kredinin onaylanması durumunda alınan kredi bedeli, kişilerin hesabına otomatik olarak aynı gün içerisinde yatırılıyor.

 
Akbank Sonbahar Kredi Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?
 
Akbank müşterileri, tıpkı TEB bankasında olduğu gibi 3 ay ertelemeli 10.000 TL kredi alabiliyor. Üstelik, başvurunun onaylanmasıyla birlikte talep ettiğiniz miktar da banka hesaplarınıza aynı gün içerisinde yatırılıyor.
 
Akbank tarafından hazırlanan bu kredi kampanyasından yararlanabilmek için Akbank Direkt uygulamasını kullanabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması sayesinde yapacağınız başvurunun sonucunu hemen öğrenebilir ve aynı zamanda bankaya gitmeden talep ettiğiniz tutarı kolaylıkla çekebilirsiniz.  
 
QNB Finansbank Sonbahar Kredi Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?
 
10.000 TL kredi kampanyasından yararlanabilmek için SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru işlemlerini başlatabilmek için QNB Finansbank müşterileri, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını yazmalı ve 5030 nolu numaraya SMS atmalıdır.
 
Yapacağınız SMS işlemi sayesinde kredi başvurunuzun sonucunu sadece 5 dakika içerisinde öğrenebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra QNB Finansbank internet sitesine giriş yaparak da kredi başvuru talebinde bulunabilirsiniz.
 
Ziraat Bankası Sonbahar Kredi Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?
 
Ziraat Bankası, çalışanlara ve emeklilere uygun faiz seçeneği ile birlikte kredi verebilmektedir. Uygun faiz seçeneğinden yararlanarak kredi çekmek isteyen kişiler, bankaların herhangi bir şubesine giderek başvuru talebinde bulunabilir.
 
Ziraat Bankası üzerinden kredi çekebilmek için en az 6 aylık bir sigortalı işte çalışıyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca, bu kredi kampanyasından emeklilere de yararlanabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra Ziraat Bankasından alacağınız 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisini dilerseniz 3 ay sonra, dilerseniz 6 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR