Esra Erol’un Dediğim Dedik Avukatı Hülya Kuran’ın Oğlu Da Esra Erol’da! Eşi Ve Kızı Da Avukat Çıktı

Esra Erol’un Dediğim Dedik Avukatı Hülya Kuran’ın Oğlu Da Esra Erol’da! Eşi Ve Kızı Da Avukat Çıktı
YAYIN TARİHİ: 24.12.2021 12:31:00

Atv ekranlarında pek çok proje ve konuya el atan başarılı sunucu Esra Erol sayesinde pek çok isim de ünlü oldu ve hepimizin hayatlarına girdi. Onlardan biri de avukat Hülya Kuran. Esra Erol’un programını fikirleriyle zenginleştiren Hülya Kuran maaile hukukçu çıktı. Asıl sürprizi ise oğlunu görünce yaşadı araştıranlar. Çünkü Hülya Kuran’ın oğlu da Esra Erol’da çıktı. İşte haberin detayları…

Müge Anlı’yla beraber, Türkiye’nin en çok sevilen, güvenilen ve izlenen isimlerinden biri Esra Erol. İzdivaç programlarıyla başladığı sunuculuk kariyerinde şimdilerde yardım kampanyalarıyla devam eden Esra Erol’un programının sevilmesinin nedenlerinden biri de avukat Hülya Kuran. Hülya Kuran, izleyicilerin en çok merak ettiği isimlerin başında yer alıyor. 1972, Çanakkale doğumlu olan Hülya Kuran yaptığı açıklamalar ve verdiği önerilerle izleyicilerinden yakından takip ettiği ve örnek aldığı bir isim. İlk, orta ve lise eğitimini Çanakkale’de tamamlayan Hülya Kuran sonrasında eğitimi için tası tarağı toplayıp İstanbul’a geliyor. Marmara Üniversitesi’nde hukuk bölümünü bitiren Hülya Kuran, mezun olduğu 1996 yılında Selami Kuran ile evlendi. 

Hülya Kuran’ın eşi Selami Kuran da bir hukuk profesörü. Ancak Kuran Ailesi’nde sadece anne-baba değil evlatlar da hukukçu. Yakın zamanda kızları da hukuk bitiren Kuran çiftinin oğlu Ahmet Faruk Kuran da hukukçu kimliğiyle Esra Erol’a konuk olmuş. 




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR