Esra Erol'a hayatının kalleşliği! 'Kardeşim' dedi elinden tuttu ilk fırsatta ihanet etti! Gidiyor

Esra Erol'a hayatının kalleşliği! 'Kardeşim' dedi elinden tuttu ilk fırsatta ihanet etti! Gidiyor
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 16:04:00

Televizyonculuk hayatına önce evlendirme programlarıyla başladı Esra Erol. Hatta Türkiye'de uzun bir aradan sonra evlendirme programı yaparak ekrana çıkan ilk kişiydi. Şansı bir anda yaver giden Esra Erol uzunca bir süre evlendirme programı yaptı yapmasına ama RTÜK'ün yayından kaldırmasının ardından programını, aile için olayları ele alan bir yapıma çevirdi. Ve Esra Erol'un tüm bu sürecinde yanında yer alan, 'kardeşim' dediği isim Esra Erol'a hayatının kalleşliğini yaptı. İşte Esra Erol'a atılan o dost kazığı...

Esra Erol'a hayatının kalleşliği! 'Kardeşim' dedi elinden tuttu ilk fırsatta ihanet etti! Gidiyor... Flash TV ekranlarında başladığı evlendirme programı serüveniyle, Türk televizyonlarında yılları deviren Esra Erol, şimdilerde insanların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerce canlı yayında gencecik bir kızı azarladığı için tefe konan Esra Erol bu kez ihanetin şokunu yaşıyor...

Uzun yıllardır program yapan Esra Erol'un ilk maceraları evlendirme programlarıydı. Daha önce de ekranlarda yayınlanan evlendirme programlarına yeni bir soluk getirerek bir andaTürkiye'nin en çok konuştuğu isimlerden biri olan Esra Star TV ve ATV ekranlarında programlar yaptı. Kendisi de canlı yayında evlenen Esra Erol'un evlendirme programı macerası, RTÜK tarafından hoş görülmesi ve tüm evlendirme programları gibi yayından kaldırıldı.

Sonrasında programının formatını değiştiren Esra Erol önce öğleden sonra kuşağının Müge Anlı'sı olmak için kolları sıvadı. Ancak gelin görün ki işler öyle ilerlemedi. Yavaş yavaş, aile hayatındaki sorunları çözümlemek için programa gelenlerin yer aldığı bir program olan Esra Erol, şimdilerde formatını bu şekilde yürütüyor. Esra Erol'un tüm bu kariyer evriminde yanında olan bir isim vardı. O da avukat Hülya Kuran. Ancak iddialara göre Hülya Kuran, Esra Erol'a hayatının ihanetini yaşattı.



İddialara göre Hülya Kuran, Kanal D'de bir başka yapımla anlaştı ve oraya geçmek için gün saymaya başladı. Geçtiğimiz aylarda Hülya Kuran ile Esra Erol'un ağır bir kavga ettikleri iddia edilmiş ancak ne doğruluğuna ne de sahteliğine dair bir açıklama gelmemişti. Ancak bu iddialar sonraı gelen 'Hülya Kuran, Esra Erol'dan ayrılıyor' iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR