Esnaf Olanlara Faizsiz 7.000 TL ile 18.000 TL Arasında Kredi Desteği Onaylandı

Esnaf Olanlara Faizsiz 7.000 TL ile 18.000 TL Arasında Kredi Desteği Onaylandı
YAYIN TARİHİ: 6.06.2021 23:23:00

Esnaf olan kişilere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Esnaf olanlar faizsiz kredi desteklerini almak istedikleri zaman nereye başvuru yapacaklar sizlere haberimizde söyleyeceğiz.

Esnaf olan kişilere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Esnaf olanlar faizsiz kredi desteklerini almak istedikleri zaman nereye başvuru yapacaklar sizlere haberimizde söyleyeceğiz. Esnafa faizsiz kredi olarak verilen bu krediler ile ayrıca destek hizmeti alan kişiler, banka borçlarını da kapatabilecekler. 

Ülkemizde yaşanan pandemi dönemi yüzünden oldukça zor zamanlar geçiren esnaflara art arda müjdeli haberler geliyor. Devlet destekli olarak faizsiz krediler katılım bankaları üzerinden verilecek. Devlet destekli faizsiz kredilerin verilme amacı ise, islami şartlara uygun olan bankalardan da ihtiyacı olan kişilerin kredi alabilmeleridir. Faizin haram olduğu düşünen vatandaşlar için ülkemizde hizmet veren katılım bankaları bu kredi kampanyalarını yapmaktadırlar. Faizsiz esnaf kredisi alacak kişiler, başvuru yaptıktan sonra hemen sonuçlarını öğrenecekler ve 36 ay vadeli olarak bu kredileri kullanabilecekler. 

7 Bin TL ve 18 bin TL Arası Sadece Kimlikle Başvuru

 

Esnaf olanlara verilecek olan bu kredi başvuruları da oldukça kolay yapılıyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 7000 TL ve 18000 TL arasındaki kredileri anında onay alarak hesaplarına atabilecekler. kredi başvurusu yapacağınız bankalar ise şu şekildedir.
  • Ziraat Katılım bankası
  • Vakıf Katılım bankası
  • Emlak Katılım bankası
  • Kuveyt Türk Katılım bankası
Bu belirtilen 4 katılım bankası üzerinden kredi başvurunuzu hemen yapabileceksiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra sizlere sonuç 1 gün içinde söylenir. Eğer 18 bin TL üzerinde bir kredi almak istiyorsanız, bankalara giderek kredi için evraklarınızı da yanınızda götürmeniz gerekiyor. Bu verilen krediler uygun kar payı oranları ile devletin belirlediği şartlar dahilinde ödenmektedir. 

Kredi İçin Şartlar Açıklandı

Başvuru yapmak isteyenler bu kampanyaya katılacaklarsa 7 bin TL ve 18 bin TL arasında başvuru yapması gerekiyor. En az 2 yıllık esnaf olan kişilere, kredi imkanı tanınacak. 18 Yaşından büyük olan ve TC vatandaşı olan kişiler, bu kredilerden yararlanabilecekler. Kredi başvurusu için şartlar önemlidir. Kredi başvurusu için genel şartlar dahilinde onay alacaksınız. Bu sebeple başvuru yapan kişinin kredi notu, kredi sicili ve diğer banka ödemelerine bakarak onay verilecektir. Eğer daha önce bu bankalardan kredi kullandıysanız ve ya ticari hesap açtıysanız, bankanız ile görüşecek banka şubelerine gitmeden de kredi talebinizi iletebilirsiniz. 

Esnaf Olmayanlara Kredi Verilecek mi?

Esnaf olmayan kişilere bu kampanya dahilinde kredi verilmeyecek. Eğer bir iş yerinde çalışıyorsanız ve bu iş yerinde en az 1 yıldır sigortanız varsa, verdiğimiz katılım bankalarından 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç finansman desteği alabilirsiniz. Verilen bu kredilerde faizsiz işlem yapılarak sizlere ödenecektir. Faizsiz kredi veren tüm bankalarda faiz yerine kar payı oranları uygulanmaktadır. Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını bu bankalardan birine taşırsa, kredi başvurusunu hemen yapabilecektir. Emeklilere üstelik kredi notu düşük olsa bile katılım bankaları onay vermektedir. Alınan tüm kredilerde en fazla 36 ay vade yapılmaktadır. Hiç bir banka 36 ay vadeden fazla kredi veremez. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR