Eşkıya Geri Dönüyor ‘siz Misiniz Yayından Kaldıran’ Dedi Atv’ye Postayı Koydu! Adı Yüzü Değişecek

Eşkıya Geri Dönüyor ‘siz Misiniz Yayından Kaldıran’ Dedi Atv’ye Postayı Koydu! Adı Yüzü Değişecek
YAYIN TARİHİ: 6.01.2022 15:51:00

Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir anda yayından kaldırılınca fırtınalar kopmuştu. İzleyici ne olup bittiğiniz anlamazken tek tek veda mesajları gelmişti. Ancak EDHO’nun intikamı acı olacak. Çünkü Eşkıya ekranlara geri dönüyor. Adı değişecek ve Oktay Kaynarca da dizide yer almayacak. Başrolü ise bomba bir isim olacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geri dönüşünün detayları.

26 Ekim 2021 akşamı herkes Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. Sezon ilk bölümünü beklerken, karşılarında bir film bulunca hayatlarının şokunu yaşamıştı. Günlerde yeni sezon fragmanları dönen Eşkıya’ya dair bir bildi verilmemişti. İşin kötü yanı ne zaman yayınlanacağı da belli değildi. Nitekim acı haber günlerde sonra duyuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapım şirketi ile atv’nin maddi konularda anlaşamadığı ortaya çıktı. İşin daha kötü yanı Eşkıya’nın tüm hakları atv’nin elindeydi ve bu da başka bir kanalda da yayınlanmayacağı anlamına geliyordu. Hal böyle olunca bir ekran efsanesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı… Ancak Eşkıya efsanesi geri dönüyor… 



Birsen Altuntaş’ın haberine göre Eşkıya, ‘Son Efsane’ adıyla, başrolünde Oktay Kaynarca olmadan geri dönüyor. Blu TV’de ekranlara gelecek olan yeni EDHO’nun başrolünde ise Ozan Akbaba olacak. Dizinin Hızır Reis’i Oktay Kaynarca atv’de yayınlanacak olan Okul Yolun dizisi ile anlaştığı, Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgüne gönderilmiş olarak gösterileceği için dizide yer almayacak.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR