Eski Aşıklar Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ Yeniden Birlikte! 14 Yıl Sonra Yeniden Aşk! Küs Deniyordu

Eski Aşıklar Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ Yeniden Birlikte! 14 Yıl Sonra Yeniden Aşk! Küs Deniyordu
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 11:44:00

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en ünlü dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu’nun iki başrolü Kıvanç Tatltuğ ve Beren Saat yeniden bir arada. Aşk-ı Memnu’da Behlül ve Bihter’in yasak aşkını canlandıran iki hakkında farklı iddialar vardı. Kimi çevreler küs olduklarını, sette hiç iyi anlaşamadıklarını, kimi çevreler de eski sevgili olduklarını iddia ediyordu. Onlarsa 14 yıl sonra yeniden bir arada…

2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranların yayınlanan Aşk-ı Memnu o günden bugüne hala tazeliğini koruyor. Aşk-ı Memnu özellikle Bihter ve Behlül karakterlerini canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’a şöhretin kapılarını açmıştı. Sonrasında da alıp başlarını yürümüşlerdi ancak Aşk-ı Memnu hakkında tek kelime etmemişlerdi.



İkili hakkında türlü türlü iddialar vardı. Bir kesim Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, Aşk-ı Memnu döneminde kısa süreli bir aşk yaşadığını, çok geçmeden yollarını ayırdığını iddia ediyor. Bir kesim ise, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un sette bile hiç iyi anlaşamadıklarını, birbirleri olan sahneleri dışında hiç konuşmadıklarını, dizi sonrası ise hiç görüşmediklerini belirtiyordu.




Aşk-ı Memnu sonrası dizileri pek tutmayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra Netflix için bir araya geliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ, New York’ta çekilecek bir Netflix filmi için birlikte kamera karşısına geçecek. İki star ismin OGM Pictures ile anlaştığı ve çekimlerin kısa süre başlayacağı da iddialara arasında.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR