En Hamarat Benim 10 Mart 2022 FOX TV Puan Durumu! En Hamarat Benim Günün Puanları! Kim Kaç Puan Aldı

En Hamarat Benim 10 Mart 2022 FOX TV Puan Durumu! En Hamarat Benim Günün Puanları! Kim Kaç Puan Aldı
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 16:30:00

​Kadir Ezildi’nin renkli ve keyifli sunumu ile hafta içi her gün FOX TV’de yayınlanan En Hamarat Benim’de gene fırtına gibi bir hafta ekran başında izleyenleri bekliyor. Birbirinden iddialı 5 yarışmacı bu hafta da birincilik amacıyla resmen birbiriyle kıyasıya yarışacak. Peki En Hamarat Benim Puan Durumu 10 Mart 2022 nasıl oldu? En Hamarat Benim 10 Mart 2022 puanları...

​FOX TV’de yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim 9 Mart 2022 yeni bölümü ile görülmemiş bir haftaya daha başlıyor. Yine 5 değişik yarışmacı bu hafta birinci olabilmek amacıyla mücadele edecek. Haftanın yarışmacıları ise gene birbirinden renkli ve iddialı. Peki, En Hamarat Benim Puan Durumu 10 Mart 2022 nasıl oldu? En Hamarat Benim 10 Mart 2022 puanları ve merak edilenler haberimizde…

FOX TV EN HAMARAT BENİM 10 MART 2022 PUAN DURUMU! EN HAMARAT BENİM BUGÜN KAAN DURSUN KAÇ PUAN ALDI?

​FOX TV’de ekrana gelen En Hamarat Benim yarışmasında 4. gün sona erdi. Bu anlamda 
Esra Hanım yarıştı. Rakiplerini evinde konuk eden Esra Hanım'ın masasında da gene gerginlikler devam ediyor. En Hamarat Benim 10 Mart 2022 puan hali gelişen dakikalarda haberimizde olacak...

FOX TV EN HAMARAT BENİM 9 MART 2022 PUAN DURUMU! EN HAMARAT BENİM BUGÜN KAAN DURSUN KAÇ PUAN ALDI?

FOX TV'de hafta içi her gün yayınlanan, hamaratlığına güvenen yarışmacıların performanslarını gösterdikleri en Hamarat Benim yarışmasında haftanın ortası başladı. Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekranlara gelen yarışmada bugün Kaan Dursun performansını gösteriyor.

Netice Hanım: 4 puan

Esra Hanım: 4 puan

Semanur Hanım: 4 puan

EN HAMARAT BENİM KAAN DURSUN KİMDİR?

En Hamarat Benim de haftanın ikinci günü yarışmacısı Kaan Dursun'un yaşamı ve biyografisi merak ediliyor. Bu hafta yaptığı iddialı açıklamalar ve yorumları ile en çok ilgi çeken isimler arasında yer alan Kaan Dursun kimdir sorusunun cevabı yoğun bir şekilde araştırılıyor. En Hamarat Benim yarışmacısı Kaan Dursun 23 yaşında. Aslen Artvinli olan Kaan Bey aşçı olarak çalışıyor. Temizlik konusu ile ilgili olabildiğince Titiz olduğunu ifade eden Kaan Bey aşçılığın esasen mesleği olduğunu o amaçla yemek konusu ile ilgili da iddialı olduğunu söylüyor.


FOX TV EN HAMARAT BENİM 8 MART 2022 PUAN DURUMU SONUÇLARI! KİM, KAÇ PUAN KALDI?

Haftanın ilk gününde En Hamarat Benim 8 Mart 2022 puan hali herkes doğrultusundan merak ediliyor.  En Hamarat Benim 8 Mart 2022 puanları gene ekran başında izleyen ve yarışmayı yakından takip eden izleyiciler doğrultusundan merak ediliyor.


Netice Hanım: 2 puan

Kaan Bey: 2 puan

Esra Hanım: 2 puan

Semanur Hanım: 2 puan

En Hamarat benim konusu nedir?

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine özetle hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında. Birbirinden keyifli ve becerikli beş yarışmacı evvel temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati amacıyla birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. En Hamarat Benim yarışmasının büyük mükafatı ile ilgili şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR