Emre Kınay Hakkında Şiddet Ve Taciz İddiası!  Emre Kınay İddialara Ne Yanıt Verdi ?...

Emre Kınay Hakkında Şiddet Ve Taciz İddiası!  Emre Kınay İddialara Ne Yanıt Verdi ?...
YAYIN TARİHİ: 2.04.2021 09:25:00

Bir süredir birlikte olduğu Eda Kaçar isimli genç kadına hem psikolojik şiddette hem de tacizde bulunduğu iddia edilen oyuncu Emre Kınay, "Bu habere inanacak biri varsa, ben kendimi zaten yıllardır anlatamamışım demektir" dedi.

Ünlü oyuncu Emre Kınay'ın sosyal medya üzerinden mesajlaştığı Eda Kaçar adlı kadın Söylemezsem Olmaz programının canlı yayına telefonla bağlandı. Eda Kaçar isimli kadın, 3 aydır telefon üzerinden konuştuğu Emre Kınay hakkında ağızları açık bırakan iddialarda bulundu.

“SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU”

Instagram'dan mesajlaştığı Eda Kaçar, Emre Kınay'ın mesajlarını ifşa etti. Canlı yayına bağlanan Eda Kaçar, ‘Sakin konuşuyorduk, hiçbir şey yoktu ortada. Alkol içiyordu. Psikolojik olarak şiddet gördüm. Sakin sakin konuşurken telefonuma arkadaş gruplarından mesajlar geldi. Gereksiz tepki gösterdi telefonumu falan istedi. Anlayamadım bir anda çok agresifleşti korktum. Sonra sözlü hakaret ve sözlü taciz etmeye başladı. Ben çıkmak istedim sonra o da evden kovdu’ dedi.

Açıklamalarına devam eden Eda Kaçar, 'Sosyal medyada olan paylaşımları, kadınlara yönelik farkındalıkları samimi geldi. Eğer konu haber olsaydı darp etti, taciz etti derdim. Böyle paylaşımlar yapıyor ama hayatındaki kadınlara böyle davranıyor. Ben bunun duyulmasını istedim.' diye konuştu.


“UCUZ BİR İTİBARSIZLAŞTIRMA SALDIRISI ALTINDADIR”

Emre Kınay ise kısa sürede yaşanan bu olay hakkında avukatı aracılığıyla açıklama yaptırdı. Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar tarafından açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kamuoyu Bilgilendirmesi Olarak Arz Olunur... Müvekkilimiz Emre Kınay hakkında bugün bir kısım basın organları aracılığıyla çıkan bir haber vesilesiyle, son dönemlerde kamunun ortak vicdani meselesi haline gelmiş olan kadın hakları konusu, bir iğfal, sömürü amacıyla kullanılmıştır. Kadın hakları konusu üzerinden prim elde etmeye çalışan, gerek bu şuursuz açıklamanın sahibi müfteri hanımefendi, gerekse bu iftirayla sözde basın hürriyeti dairesinde yayın yapan bir kısım organlar aleyhine gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

iftira teşkil eden eylemler, dayanaklı ve gerçek olsaydı, şüphesiz delili olurdu yahut bugüne dek müvekkilim aleyhine bir hukuki girişim söz konusu olurdu. Müvekkil, 25 yıldır sanat hayatını itibarla sürdüren birey olarak, "Bu habere inanacak biri varsa, ben kendimi zaten yıllardır anlatamamışım demektir" şeklinde üzüntüsünü dile getirmektedir. Haber, kısa ve öz olarak bir itibar suikastidir. Vakanın gerçeğini açıklamak, 21 yaşında, hayatın başında genç bir kadın olan müfterinin, mesleki ve aileyi istikbalini olumsuz etkileyebileceğinden, bu hususta müvekkil "en azından bu aşamada" susma hakkını kullanacaktır.

Özellikle siyasi bir figür olduktan, bir kısım basın organlarına karşı yasal haklarını "başkalarının aksine' cesurca kullanmaya çalışan müvekkilim, ucuz bir itibarsızlaştırma saldırısı altındadır. Bu açıklama kapsamına ve hassasiyet talebimize aykırı şekilde haberlerin devam etmeyeceği temennisiyle, gerçekliği teyit edilmeden haber yapılmayan, kaliteli, ilkeli yayıncılığa özlemimizi dile getirmek ve bu vesileyle kamu oyunu aydınlatmak isteriz."

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR