Emekliye Tek Kalemde 150.000 TL Kredi Verileceği Açıklandı, Son Dakika

Emekliye Tek Kalemde 150.000 TL Kredi Verileceği Açıklandı, Son Dakika
YAYIN TARİHİ: 14.09.2021 08:34:00

Emekliye 150.000 TL Kredi Veren Bankalar hangileridir? Emekliye 150.000 TL Kredi için başvuru şartları nelerdir? Emekliler hangi bankalardan 150 bin TL kredi alabilirler? Sizlere bu konu hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. İşte bankalar...

Kredi başvurusu yapacak olan kişi emekliyse, diğer kişilere nazaran daha uygun faizlerle kredi kullanacaklardır. Kredi başvurusu için bankalardan maaş almanız durumunda kredi notunuz düşük olsa bile hemen onay alabileceksiniz. Sizlere yazımızda emekli olup, kredi almak isteyenlere 150 bin TL'ye kadar kredi verecek olan bankalardan ve bu bankaların kredi başvuru aşamalarından bahsedeceğiz. Emekliler kredi alabilmeleri için maaş taşıması yapmalı ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanmaları gerekiyor. Maaşlarının belirli bir katına kadar kredi onayı alabileceksiniz. İşte sizlere kredi başvurusu yapacağınız ve 150.000 TL emekli kredisi alacağınız bankalar...

Vakıfbank Emekliye 150.000 TL Kredi Kampanyası

Vakıfbank, kamu bankası olmasından dolayı, sürekli güncel kredi kampanyaları yapan bir bankadır. Sizlerde bu bankalardan hızlı ve anında kredi alabilir, onaylanan kredinizi hemen hesaba atabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda bankalar sizlere belirli faiz oranları ile işlem yaparlar. Vakıfbank'ta bankadan kredi kullanacak olan kişilere, uygun faizlerle kredi imkanı vermektedir. Sizde bu şekilde kredi kullanabilir, onaylanan kredinizi hemen hesaba atabilirsiniz. Vakıfbank emekli kredilerinde emekli maaşınıza göre kredi alacaksınız. Kredi başvurusu yapan kişiler, maaşlarının 22 katına kadar bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilirler. 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak bankadan kredi kullanmanız mümkündür.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu


Ziraat Bankası'da 150.000 TL'ye kadar emekli kredisi veren bir kamu bankasıdır. Sizlerde kamu bankası olarak hizmet veren bu bankadan emekli kredisi alacaksanız, emekli maaşınızı banka şubelerinden almanız gerekmektedir. Banka maaşınızın 20 ile 30 katı arasında bir kredi kullandıracaktır. Özellikle daha önceden bu bankadan emekli kredisi kullanan kişiler, online olarak internet bankacılığı üzerinden 100 bin TL'ye kadar kredilerini hesaplarına atabileceklerdir. Banka kredi notu düşük olan emeklilere de kredi vermektedir.


Şekerbank 150.000 TL Emekli Kredisi

Şekerbank üzerinden de emekli kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan kişiler, uygun faiz oranları ile birlikte en yakın banka şubesine giderek, emekli maaşlarını taşımaları durumunda kredi kullanacaklardır. Şekerbank üzerinden alınacak emekli kredileride 36 ay vade ile işlem yapılmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, uygun faiz oranları ile birlikte anında kredi kullanacaklarını da söylemek istiyoruz. Kredi alacak kişiler, diğer bankalardaki tüm borçlarını da bu bankada alacakları krediler ile ödeyeceklerdir. Size en yakın banka şubesinden emekli maaşınız ile başvurunuz yapılır. 150.000 TL ve üzerinde de kredi almak istiyorsanız bankanın ipotekli kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

150.000 TL emekli kredisi bu bankalar haricinde kamu bankası olan Halkbank ve diğer bankalardan İş bankası, denizbank, akbank, finansbank, burgan bank gibi bankalardan da alınabilmektedir. Bu bankalara maaş taşımanız durumunda ihtiyaç kredilerinde size özel avantajlı kredileri kullanabileceksiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR