Emekliye Müjdeli Haber Var: Emekliler Başvuru Yaparak 2500 TL Ödeme Alacak

Emekliye Müjdeli Haber Var: Emekliler Başvuru Yaparak 2500 TL Ödeme Alacak
YAYIN TARİHİ: 3.10.2021 16:34:00

Emekliye Müjdeli Haber Var: Emekliler Başvuru Yaparak 2500 TL Ödeme Alacak. Emekli olan kişiler için yeni haber duyurusu yapıldı. İşte detaylar...

Emekliye Müjdeli Haber Var: Emekliler Başvuru Yaparak 2500 TL Ödeme Alacak. Emekli olan kişiler için yeni haber duyurusu yapıldı. Emekliye son dakika olarak yayınlanan bu haberlerde, 2500 TL ve üzerinde acil nakit sıkıntınız giderilecektir. Emekli olan kişiler, 2500 TL ve üzerinde işlem yapmaları durumunda, başvuru yaparak hesaplarına bu ödemeleri alabileceklerdir. 

Emekli olan kişilere verilen emekli promosyonları daha önceki aylarda en fazla 750 TL'ye kadar veriliyordu. Şimdilerde ise emekli olan kişiler 2500 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyorlar. Bu ödemeleri alabilmeniz için bankadan 3 yıl maaş taahütü vermeniz gerekiyor. Maaş taahütü verdiğinizde sizlere emekli olmanız durumunda 2500 TL ödeme yapılacaktır. 2500 TL'ye kadar ödeme alacak olan kişiler, maaş taşımadıkları durumunda 3 yılda bir hibe olarak bu parayı alabilecektir. 

Yeni emekli olan kişiler emekli promosyonu olabiliyor mu? 

Yeni emekli olan kişiler emekli maaşı aldığı banka üzerinden başvuru yaparak, ben 3 yıl bu bankadan maaş alacağıma sözleşme ile karar veriyorum derseniz emekli maaşınız üzerinden promosyon kalabiliyorsunuz. Çok emekli olduktan sonraki bankamızdan herhangi bir promosyon almadıysanız ve promosyonun size düşük geliyorsa, vereceğimiz bankalar üzerinden de bankada emekli promosyonu almak için maaş taşımasını yapabilirsiniz. 

Yüksek emekli promosyonu veren bankalar 

Emekli promosyonu almak isteyen kişiler, Denizbank üzerinden maaş alıyorsa, en az 675 TL en fazla da bin TL emekli promosyon alabilmektedirler ayrıca emekli arkadaşlarını yönlendiren kişi nerede, banka, 100 TL ek promosyon vermektedir. 

Garanti Bankası üzerinden de en fazla 1200 TL en düşük 800 TL emekli promosyonu alabilirsiniz. Emekli maaşınızı Garanti Bankası'ndan almanız yeterli olacaktır. 

QNB Finansbank üzerinden en düşük 1300 TL en yüksek ise 2500 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyorsunuz. Ayrıca Finansbank, emekli maaşını bankadan alan kişilere 10000 TL'ye kadar krediyi 5000 TL ye kadarda kredi kartı da vermektedir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR