Emekliye Kral Hareket! Bankalardan Ödeme Bu Hafta Da Var! En Düşük Limit 2.750 TL Olacak

Emekliye Kral Hareket! Bankalardan Ödeme Bu Hafta Da Var! En Düşük Limit 2.750 TL Olacak
YAYIN TARİHİ: 6.12.2021 08:58:00

Emekli vatandaşlarımıza kıyak üzerine kıyak yapılıyor. Bu bağlamda müjdeli haberler son dakika ajanslara düşmeye başladı. Bankalar vatandaşlara üst limitten 2.750 TL ödeme yapmaya başladı. Detaylar sayfamızda yer alıyor.

Emekliye Kral Hareket! Bankalardan Ödeme Bu Hafta Da Var! En Düşük Limit 2.750 TL Olacak. Ekonomik sıkıntılarla eş zamanlı olarak emekli vatandaşlar da dar duruma düştü. Emekli maaşları yetmez oldu. SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler ay sonunu getiremez oldu. Bu anlamda bankalar müşdeli haberi verdi. Emekli promosyonları can simidi oldu. Emekli maaşını aldıkları bankalar üzerinden emekli promosyonunuzu alabileceğiniz gibi, acil ihtiyaçlarınızı karşılamak adına da nakit avans olanağı verilecek. Nakit ihtiyacını acil olarak yaşayan emekli vatandaşımıza bankalar kredi haricinde de nakit avans veriliyor. 

Emekli maaşlarını düzenli olarak alan vatandaşlar için emekli hesaplarına artı nakit avans ekleniyor. Bu anlamda avans ödemeleri hayli önem kazanmış durumda. VakıfBank, HalkBank ve Ziraat Bankası güçlerini birleştirerek emekli vatandaşlarımız arasından kredi notu olan kişilere nakit avans desteğimi başlatmış bulunuyor. 



PROMOSYON ÖDEMELERİ EMEKLİYE İLAÇ OLDU 

3 sene süresince emekli maaşını diğer bankaya aktarmama sözünüze emekli promosyonu alabileceksiniz. Bu promosyonlar SGK üzerinden verdiği ve geri ödeme koşulu olmayan emekli promosyonu şeklinde kullanımıza sunulmuştur. Emekli vatandaşımıza geri ödemesiz olarak yayılan promosyonlar maaşların seviyesine göre verilmektedir. SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerimize 1750 TL'ye kadar olan maaş oranına göre 750 TL emekli promosyonu ödemesi aktarılırken, 1750 TL ile 2750 TL arasında emekli maaş barenine 1000 TL emekli promosyonu ödemesi aktarılacak.




2750 TL ve fazlasını alan emekli vatandaşlarımız ise daha fazlasına sahip oluyor. Bu emeklilere 1250 TL emekli promosyonu ödemeleri SGK üzerinden aktarılacaktır. Emekli vatandaşımıza yayılan çifte müjdeli haber ile özel bankalar daha yüksek oranda emekli promosyon ödemesi sunmaktadır. İşbankası 1500 TL, YapıKredi Bankası 1750 TL, QNB Finansbankası ve Garanti Bankası 2000 TL emekli promosyon ödeme imkanıyla özel bir hizmet sunmaktadır.

EMEKLİYE NAKİT ÖDEME HAYAT KURTARIYOR 

Emekli vatandaşımız maaşını derli toplu olarak aldığı bankadan şubeye giderek yada mobil bankacılık hizmetini kullanarak müracaat yapmasıyla nakit avans olanağından yararlanabilecek.



Bankalar doğrultusundan acil ihtiyacınıza 20.000 TL'ye kadar nakit avans olanağı sunuluyor. Nakit avans için başvuru ise oldukça önemlidir. Emekli maaşı aldığınız banka hesabınıza yükleme yapılacak ve ne vakit kullanmak dilerseniz nakit avansınızı kullanabileceksiniz. Sadece emekli olan vatandaşlarımıza yayılan nakit avans ödemelerinizi 1 aylık taksit alternatifi ile geri ödeme olanağıda sunulmaktadır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR