Emeklilere Müjde! 4000TL Ödemelerine Onay Verildi! Emekli Hesaplarına Paralar Yatmaya Başladı

Emeklilere Müjde! 4000TL Ödemelerine Onay Verildi! Emekli Hesaplarına Paralar Yatmaya Başladı
YAYIN TARİHİ: 23.09.2021 10:38:00

Emeklilere yeni müjde, 4000TL ödemelerine onay verildi. Emeklilerin hesaplarına yatım işlemleri başladı. Emekli kişilerin banka hesaplarını kontrol etmesi öneriliyor. İşte emeklilere verilecek olan 4000TL detayları.

Emekli için son dakika müjdesi! Emeklilere verilen şartlar dahilinde 4000TL’ye kadar para ödemesi yapılacak. Yapılan duyuruya göre emekli kişiler bankalarını taşımaları durumunda taşındıkları bankalardan 4000TL’ye kadar para alabilecek.

Söz konusu 4000TL ödemesi kredi veya kredi kartı üzerinden yapılmayacak. Kredili mevduat yatırılacak olan bu para emeklilerin kendi hesaplarına eklenerek artı para olarak kullanılabilecek. Emekliler söz konusu yatırım sonrasında hesaplarındaki artı para alanından 4000TL kullanabilecek.

Ziraat Bankası Emeklisine 4000TL Müjdesi

Emekli olan kişilere Ziraat bankasından müjde! Ziraat bankası yaptığı açıklamada; Ziraat bankası üzerinden emekli olan emeklilere 4000TL’ye kadar parayı en hızlı şekilde ödeyeceklerini duyurdu. Yeni emekli müşterilere 4000TL verecek olan Ziraat Bankası söz konusu parayı artı para hesabınıza yönlendirecek.

Artı para fırsatından yararlanabilmek için Ziraat Bankası üzerinden emekli olmanız gerekmekte. Ziraat bankası üzerinden emekli maaşını alan emekliler 4000TL’ye kadar çıkabilen artı para fırsatının yanı sıra 750TL’ye varan emekli Promosyonu ücretinden de yararlanabilmekte.

Denizbank Emeklisine 4000TL Müjdesi

Denizbank emeklisine 4000TL fırsatı! Denizbank yaptığı açıklamada kendi emeklilerine 4000TL değerinde kurtaran destek müjdesi sundu. Söz konusu müjde ile emeklilere 4000TL’ye varan ödeme imkânı sunuluyor.

Emekli maaşını Denizbank üzerinden alan emekli kişiler “kurtaran hesap” başvurusu yapmalıdır. Şubeden yapabileceğiniz bu başvuru neredeyse anında onaylanır. Onaylanma sonrasında hesabınıza artı para olarak 4000TL eklenir. Söz konusu eklenme sonrasında artı paranızı kullanabilirsiniz.

Emekli kişilerin söz konusu parayı alma hızları kredi notlarına göre de değişiklik göstermekte. Kredi notu yüksek olan emekli kişiler söz konusu ödemeden en hızlı şekilde yararlanabilmekte. Kredi notu yüksek olan emekliler ortalama 5 dakika içerisinde artı para imkanına kavuşabilmekte.

Şekerbank Emeklisine 4000TL Müjdesi

Şekerbank üzerinden emekli olan veya emekli maaşı alanlara müjde! Şekerbank açıkları, 4000TL’ye varan artı para imkanı. Şekerbank yaptığı açıklamada emeklilerine 4000TL’ye kadar çıkan artı para ekleyeceğini duyurdu. Söz konusu şartları yerine getiren emekliler yapacağı başvuru sonrasında 4000TL’lik artı para hizmetinden yararlanabilir. Başvuru işlemlerini şubelerden temsilcileriniz ile yapmanız gerekmekte. Kredi notunuzun yüksek olması durumunda anında 4000TL artı para kullanımı gerçekleştirebilmektesiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR