Emeklilere Az Önce Duyuru Yapıldı! Aralık Sonuna Kadar Geçerli! Hesabınıza 2600 TL Yatacak

Emeklilere Az Önce Duyuru Yapıldı! Aralık Sonuna Kadar Geçerli! Hesabınıza 2600 TL Yatacak
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 20:53:00

Garanti Bankası az önce duyurdu! Emekli Vatandaşlara 2600 TL nakit para verilecek. Garanti Bankası tarafından yapılan bu bomba kampanya son dakika haberi olarak geldi.

Emeklilere Az Önce Duyuru Yapıldı! Aralık Sonuna Kadar Geçerli! Hesabınıza 2600 TL Yatacak. Son zamlar ve enflasyon oranları yüzünden eriyen emekli maaşları sonrasında vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Ayrıca arkadaşını Garanti Bankası'na getirene ek 250 TL nakit ödül verilecek. Yapılan bu kampanya ise 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. 

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ! 

Maaş tutar aralığınıza göre alttaki şekilde promosyon hakkından yararlanabilirsiniz;

Aldığınız emekli aylığı 1.500 TL’nin altındaysa 1.300 TL

Aldığınız emekli aylığı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında ise 1.650 TL

Aldığınız emekli aylığı 2.500 TL ya da daha çok tutardaysa 2.000 TL nakit ödeme alabileceksiniz.

Garanti Bankası ayrıca çeşitli özelliklerde emeklilere sağlıyor. Ekstra alınacak promosyonla birlikte ve card promosyonlarıyla emeklinin alacağı para 2600 TL'ye kadar çıkabiliyor. 

GARANTİ BANKASI EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA ŞARTLARI NELERDİR?

Maaşınızı taşıyıp promosyon ödemesi aldıktan sonra bankanın detaylı ödeme kanalları üzerinden bedava para aktarımı yapabilirsiniz. 

Hafta içi her gün saat 16:00’ya kadar gerçekleştireceğiniz bütün para transferlerini bedava olarak yapmak ihtimaline sahipsiniz. Hem de aidatsız kredi kartı ve makul faiz oranlı krediler de cabası.

Özet olarak emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşıyarak 3 sene süresince bankadan almaya söz verenler Garanti Bankası’nın avantajlarla dolu kapıları sizin amacıyla sonuna kadar açılacak. Maaşınızı taşımak üzere rastgele bir Garanti BBVA şubesine müracaatta bulunabilirsiniz. E-devlet şifresi kullanıyorsanız, bu sistem üzerinden maaşınızı oldukça kolay şekilde taşıyabilirsiniz.  Birden çok maaş ödemesi alıyorsanız bu maaşların toplamına göre promosyon alma ihtimaline sahip olacaksınız.

 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR