Aşkı Memnu Çetin Özder Gerçek Adı Ne? Burçin Oraloğlu Kim? Kaç Yaşında?
Bizimle iletişime geç
Haberlerim

Haberlerim

Aşkı Memnu Çetin Özder Gerçek Adı Ne? Burçin Oraloğlu Kim? Kaç Yaşında?

EĞLENCE

7 Temmuz 2020 Salı 15:42:50

Aşkı Memnu Çetin Özder Gerçek Adı Ne? Burçin Oraloğlu Kim? Kaç Yaşında?

Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Hanım’ın evlenmeye çalıştığı kişi olarak diziye dahil olan zengin, olgun, çapkın, karizmatik karakter Çetin Özder gerçek adı nedir? Çetin Özder kim? Burçin Oraloğlu kaç yaşında? Burçin Oraloğlu sevgilisi kim? Evli mi? Başka hangi dizilerde oynadı?

Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Hanım’ın evlenmeye çalıştığı kişi olarak diziye dahil olan zengin, olgun, çapkın, karizmatik karakter Çetin Özder gerçek adı nedir? Çetin Özder kim? Burçin Oraloğlu kaç yaşında? Burçin Oraloğlu sevgilisi kim? Evli mi? Başka hangi dizilerde oynadı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve tekrarları dahi reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi oyuncuları merak ediliyor. Şu sıralar tekrarlarının ekranda döndüğü dizide Çetin Özder karakteri dikkatleri üzerine topluyor. Çetin Özder karakterini canladıran oyuncu kim? Gerçek adı ne? Kaç yaşında?

Aşkı Memnu dizisinde Firdevs Yörüoğlu’nun evlenmeye çalıştığı zengin ve çapkın Çetin Özder merak edildi. Çetin Özder gerçek adı ne? Başka hangi yapımlarda yer aldı?

BURÇİN ORALOĞLU KİMDİR?

10 Aralık 1941 İstanbul doğumlu Burçin Oraloğlu, tiyatro, sinema, dizi oyuncusu, yönetmen ve seslendirme sanatçısıdır.

Burçin Oraloğlu, Oraloğlu Tiyatrosu’ndan sonra 1963 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yer almıştır. Oraloğlu ayrıca İBŞT yönetim kurullarında yer almıştır.

Yer aldığı tiyatrolar, sinema ve diziler 

Denizden Gelen Kadın
Uyuyan Prens
Kötü Tohum
Yalancı Bili
Ezilenler
Zenciler
Gülnihal
Zalamea Kadısı
Abdülhamit (yön.)
Bir yaz dönümü gecesi
Romeo ve Julyet
Sultan Gelin
Susuz yaz
Kubilay
Antonius ile Kleopatra
Hepsi Oğlumdu
Gazete Gazete (Yön.)
Kral Lear
Sapak (yön.)
Yaşama Sevinci
1793
Gardiyan (Yön.)
Hırçın Kız
Genç Osman
Hepsi Oğlumdu (Yön.)
Hüzünlü Bir Komedi
Hülleci (Yön.)
Medea
İçerdekiler
Savaş ve Barış (Yön.)
Karar 71 (Yön.)
Bağdat Hatun (yön.)
Filmografisi
İffet – 2012
Kalbim Seni Seçti – 2011
Türkân – 2011
Aşk-ı Memnu – 2010
Dağlar Delisi -2007
Sıla – 2006
Kadın Bir Defa Sever – 1984
Fırtına Gönüller – 1984
Taçsız Kraliçe – 1984
Üç İstanbul – 1983
Kader – 1968
Şeker Gibi Kızlar – 1965
Döner Ayna – 1964
Şoför Nebahat ve Kızı – 1964

Devamını Oku
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Yeni Haberler

Yukarı