Edirne, Tekirdağ, Kırklareli 14 Ocak Cuma Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı? MEB-Valilik

Edirne, Tekirdağ, Kırklareli 14 Ocak Cuma Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı? MEB-Valilik
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 16:13:00

Türkiye'nin bir çok şehrinde etkisini devam ettiren kar yağışı Edirne'de etkisini göstermeye başladı. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, "Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de okullar yarın tatil mi' sorusuna yanıt aramaya başladı. Her kar yağışının ardından olduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 14 Ocak Cuma yarın Edirne okullar tatil mi, Kırklareli yarın kar tatili var mı yok mu?

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de kar yağışı etkili olmaya başladı. Yurdun dört bir yanından kar haberi geliyor. Kar yağışına hiç elbette en çok sevinenler çocuklar. Karda doyasıya eğlenmek isteyen öğrenciler, kar yağışının bulunduğu kentlerde eğitime ara verilip, verilmediğini yoğun şekilde araştırıyor. Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de da yoğun kar yağışı başladı. Peki, 14 Ocak Cuma Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de okullar yarın tatil mi? Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? İşte Edirne ile alakalı Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

EDİRNE, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ 14 OCAK CUMA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? KAR TATİLİ VAR MI? MEB-VALİLİK AÇIKLAMASI 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Edirne amacıyla günler öncesinden uyardığı, kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Şiddetli rüzgarla eş güdümlü etkisini artıran kar yağışı nedeniyle şehir beyaza büründü.

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de kar yağışı bağlamında okulların tatil olup, olmayacağı merak ediliyor. Bu konu hakkında bilgi gelirse haberimizde vereceğiz. 

KIRKLARELİ

Kırklareli valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkezinde ve Kofçaz İlçemizde olumsuz hava koşulları sebebiyle; resmî-özel tüm okullar ile bağlı bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 12 Ocak 2022 Çarşamba günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır. İlimizde yaşanan şiddetli fırtına sebebi ile İl Merkezimiz başta olmak üzere bazı ilçelerimizde yaşanan çatı uçması, ağaç devrilmeleri, baca yangınları gibi yaşanan olumsuzluklar karşısında, AFAD ve ilgili tüm ekiplerimiz, Valimiz Osman Bilgin'in talimatlarıyla (Valimizin Ankara'da Bakanlıklara yapmış olduğu ziyaretler nedeniyle saha çalışmaları Vali Yardımcımız koordinesinde yapılmaktadır) ilk andan itibaren saha çalışmaları yapılmakta ve gerekli tüm önlemler almaktadır" denildi.

KIRKLARELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU




TEKİRDAĞ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU



EDİRNE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

KAR TATİLİ OLAN ŞEHİRLER 

AĞRI ELEŞKİRT'TE KÖY OKULLARI İLE TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kar yağışı nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim veren okullar, bir gün süreyle tatil edildi.

Eleşkirt Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Aşırı ka

BAYBURT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Bayburt'ta yoğun kar ve buzlanma nedeniyle bugün için eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojiden elde edilen veriler doğrultusunda il genelinde bugün başlayan kuvvetli kar ve buzlanmanın etkisini sürdüreceğinin değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz ve ilçelerin tamamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, 13 Ocak Perşembe günü bir gün süreyle tatil edilmiştir."

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.


ORDU

Ordu'nun Korgan, Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Korgan, Mesudiye ve Akkuş'da eğitim ve öğretime 13 Ocak Perşembe günü ara verildiği kaydedildi.

Söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

DENİZLİ

Denizli'nin Çameli ilçesinde, kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde 12 Ocak çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildiği belirtildi.

Olumsuz hava şartlarının insan sağlığını ve trafik güvenliğini tehlike oluşturabileceği belirtilen açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

Eğitim ve öğretimin yarın uzaktan devam edileceği belirtildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de yarın beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle, taşımalı ve köy okullarında eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yarın bölge genelinde hava şartlarında olumsuzluk yaşanmasının ve kar yağışının beklendiği belirtildi.

Bu nedenle, il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yine il genelinde köy okullarımızda ve bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için, yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz, eğitimlerine EBA üzerinden devam edebileceklerdir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca, aynı gün il genelinde kronik hastalığı bulunan , hamile ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır."






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR