Dolar Kahini Selçuk Geçer Dolar İçin Rakam Var! Bu Hafta Dolar Ne Olur? Dolar Ne Olur Uzman Yorumlar

Dolar Kahini Selçuk Geçer Dolar İçin Rakam Var! Bu Hafta Dolar Ne Olur? Dolar Ne Olur Uzman Yorumlar
YAYIN TARİHİ: 7.12.2021 14:27:00

Bu Hafta Dolar Ne Olur? Dolar Kahini Selçuk Geçer Dolar İçin Rakam Var! Dolar Ne Olur Uzman Yorumlar...  6-13 Aralık tarihleri arasında 13.50 TL sınırını geçen dolar kuru ne olacak şeklinde araştırmalar yapılıyor. Dolar yükselir mi, dolar düşer mi soruları vatandaşların baya bir ilgisini çekiyor. Yeni dolar alımı yapacak olanlar veya dolar satacak olanlar dolar kuru hakkında görüşleri bekliyor. Dolar düşer mi sorusuna, “hayır” yanıtını vererek büyük bir yükseliş beklediğini söyleyen Selçuk Geçer yeni rakamlar verdi.

Dolar ne olur? Sorusu dolar uzmanlarının ve vatandaşların gündeminde yer alıyor. 6-13 Aralık tarihleri arasında Dolar yükselir mi son dakika yorumlar araştırılıyor. Dolar eksperi Selçuk Geçer, görüşlerini ise peş peşe açıkladı. Selçuk Geçer, dolar düşer mi cevap verdi. "Pazartesi dolara dikkat" videosu çeken Selçuk Geçer yatırım tavsiyesi vermeden yalnızca tahminlerini paylaştı ve ekonomi yönetimini eleştirdi.


Doların 2021 senesini 15 TL gibi bir rakamla kapatmasını bekleyen Selçuk Geçer, "Kripto para piyasasında dolar karşılığı olan TETHER gün içersinde 16.02 lirayı gördü. Bakalım dolar haftaya nasıl başlayacak? Dolar bu sene 15 TL'nin üstünde kapatacak gibi. 2022 ilk çeyrekte ya da ikinci çeyrekte 25 TL olacak” diyerek tahminini iletti. 

Pazartesi dolar ne olur 6-13 Aralık zamanında gündem oldu. 14 TL’ye dayanan dolar kuru ne olacak? İşte herkes bu bozukluğun cevapını arıyor. Dolar yükselir mi araştırılıyor. Yeni alım gerçekleştirmek isteyenler, dolar düşer mi sorusunu soruyor. Türkiye ekonomisiyle alakalı karamsar görüşler benimseyenlerse dolar nasıl düşer sorusuna cevap arıyor. Dolar düşer mi sorusuna, “hayır” cevapını sunarak büyük bir yükseliş beklediğini ifade eden Selçuk Geçer yeni sayılar verdi.

Dolarla alakalı sansasyonel analizlerini peş peşe duyuran, yatırım tavsiyesi vermeden yalnızca tahminlerini paylaşıp, öngörülerini açıklayan Selçuk Geçer, “FED varlık alımlarını kesip bir anda faiz arttırmaya başlarsa, bizde faizleri indirmeye devam edersek, enflasyon esasen 2022'de yüzde 30'un altında olmayacak, o vakit dolar kurunda 25-30 TL'leri değil daha büyük rakamları konuşmaya başlarız. Dövizde önümüzdeki dönemde devalüasyonist etkiler görebiliriz dedik. Fitch Türkiye'nin not görünümünü negatife düşürdü. CDS'imiz 502 seviyesinde. Bu, vatan dışından borç para alırken daha çok para ödeyeceğiz manasına geliyor. Bu koşullar altında Türkiye çok büyük bir ekonomik kriz buhranına sürükleniyor” dedi. Selçuk Geçer dolar yorumları kısacası böyle.




SELÇUK GEÇER DOLAR YORUMLARI KENDİ KANALINDAN AŞAĞIDA İZLEYEBİLİRSİNİZ


 

NOT: Haberimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. 

ANLIK DOLAR KURU 

https://www.haberlerim.com.tr/1-dolar-kac-tl-1-dolar-ne-kadar

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR