Doğum Günü Hediyesi Nasıl Seçilir? Ne Alınabilir?

Doğum Günü Hediyesi Nasıl Seçilir? Ne Alınabilir?
YAYIN TARİHİ: 18.08.2022 11:37:00

Yakın arkadaşınız, kardeşiniz, anne & babanız ya da sevgiliniz, size bu hayatta en yakın olan herhangi biri için muhtemelen yılın en çok çaba sarf ettiğiniz günlerinden oluyor doğum günleri

Yakın arkadaşınız, kardeşiniz, anne & babanız ya da sevgiliniz, size bu hayatta en yakın olan herhangi biri için muhtemelen yılın en çok çaba sarf ettiğiniz günlerinden oluyor doğum günleri. Kendisini değerli hissetsin, sizin tarafınızdan her zaman düşünülüp sevildiğini bilsin diye de elinizden ve bütçenizden geldiği kadar güzel bir sürpriz sunmaya çalışıyorsunuz. Herkes için koskoca yılda yalnızca bir kez kutlanan bu güne verilen değere saygı duyuyor ve önemini içselleştiriyorsunuz. O günü birlikte geçirecekseniz özel planlar hazırlama, işleriniz varsa erteleyip daha çok ona odaklanma, sevdiği yemekleri yapmaya çalışma ve duygu dolu sohbetlerle pozitif enerji yayma gibi uğraşlarda bulunursunuz ancak günün genellikle en heyecan verici kısmı, hediye sunma zamanıdır. Ufak ya da gösterişli ucuz ya da pahalı hiç farketmez hepsi, alan kişi için büyük bir mutluluk sebebi! Ancak siz bodo ayrıcalığıyla büyük heyecanlar yaratan mutluluklar armağan etmek isterseniz, başka hiç bir adreste bulamayacağınız kadar orijinal seçeneklere sahip olacaksınız. Deneyim hediye konsepti, eşsiz hizmet detayları, muhteşem sunumları, insanın içini açan online mağazası ile diğerlerine göre bodo gerçekten fark eder!
 

Doğum günü hediyesi neye göre alınır?

Size bodo nun kendine has hizmet anlayışından bahsettik, şimdi burada sizleri ne gibi deneyim hediyelerin beklediğinden de bahsedelim. Verdiğimiz örneklerden sonra kafanızda oluşacak fikirler, sizi en heyecan verici doğum günü hediyesine ulaştıracak! Öncelikle bodo’nun temel felsefesi, farklı deneyimler edinerek hayatınıza yenilikler kazandırma, düşüncesi ile hareket etmelisiniz. Kişilerin İlgi alanlarını, beğendiği mekanları, iç dünyasını, genel hayat koşullarını, ihtiyaçlarını ve hayallerini göz önünde bulundurarak tercihlerinizi doğru yönde yapabilirsiniz ancak sırf ilgi alanına giriyor diye zaten deneyimlemiş olduğu bir şeyi hediye etmek onun için çok keyifli olsa da yeni bir tecrübe kazanmak kadar heyecanlı olmayacaktır. Örneğin ‘’Uçuşlar’’ kategorisinde yer alan, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü ile Yurtiçi Seferi Deneyimi’’ hediyesini halihazırda uçuş pilotluğu yapan birine, sırf mesleğine ithafen vermeniz yaratmak istediğiniz etkileyiciliği sınırlayabilir. Ancak hiç deneyimlemediği ‘’İki Kişi için Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’, hayatının en heyecanlı uçuşunu yaşatabilir.
 

Doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir?

Bu soruyu herhangi bir mağazada kendinize sorduğunuzda, seçenek binlerce olmasına rağmen eminiz, kendi seçecekleriniz bir kaçı geçemeyecektir. Ancak bodo’da iseniz gördüğünüz her bir hediye, gözlerinizi parlatacak! ‘’Romantik Yat Gezisi’’ büyüleyiciliği, ‘’Dalış Eğitimi’’ merakı, ‘’Avrupa Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’ rahatlatıcılığı, ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’ lezzeti, ‘’Karting’’ fırtınası, ‘’İki kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’ keyfi, burada ne yok ki? Hayattan çok daha keyif almanızı sağlayacak masajlar, eğitimler, gösteriler, geziler ve lezzet yolculukları ile doğum günü hediyesi artık sizin için en keyifli alışveriş olsun.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR