Doğduğun Ev Kaderindir’e Bomba Transfer! Dengeler Değişecek

Doğduğun Ev Kaderindir’e Bomba Transfer! Dengeler Değişecek
YAYIN TARİHİ: 15.04.2021 12:00:00

Ünlü oyuncu Fırat Doğruloğlu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, dizide Zeynep'in güvenini kazanmaya çalışan ancak asıl amacı intikam almak olan Tarık karakterine can verecek.

Demet Özdemir'in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgi ile takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir'de geçtiğimiz haftalarda üzücü bir veda yaşanmıştı. İlk bölümden bu yana dizide başrol oynayan İbrahim Çelikkol rol gereği diziden ayrılmış ve hüzünlü anlar yaşanmıştı. Büyük bir ilgiyle izlenen diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

İNTİKAM İÇİN HAZIRLANIYORLAR

Ünlü oyuncu Fırat Doğruloğlu diziye dahil oldu. Fırat Doğruloğlu, dizide Tarık karakterini canlandıracak. Tarık, Nesrin karakterinin sözde abisi olarak Zeynep ve Nermin'e yardım etmek için geliyor. Uzun yıllardır Nesrin'in hayatında olan ve onun çok güvendiği sevgilisi olan Tarık, intikam planlarının bir parçası olarak "abi" rolüyle Zeynep ile Nermin'in güvenini kazanmaya çalışıyor. Tarık ve Nesrin'in planları ise henüz bilinmiyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DE SEYİRCİYİ NELER BEKLİYOR?


Gülcan Arslan’ın hayat verdiği Nesrin’in, Zeynep’in yıllar önce evden kaçan ablası olduğu ortaya çıktı. Henüz Zeynep ve ailesi bunu bilmiyor. Meltem yani Nermin’in eski kocası Ekrem’in önce sevgilisi, sonra da evlendiği kadın olarak bir anda yeniden ortaya çıktı.

Ekrem, paraları alıp Meltem ile kaçmıştı ama Barış, açtığı dava ve yurtdışındaki adreslerine ulaşarak Nermin’in tüm mallarını geri almıştı.


Ekrem ve Meltem, Nermin ve Zeynep’in peşine düşerek büyük bir tuzak kuruldu! Annesi ve Zeynep’e büyük bir kin besleyen Nesrin, ablası olduğunu söylemediği Zeynep ile yakın arkadaş olmak için çabalamaya başladı.

Nermin şirketteki tüm haklarını, tüm mallarının yönetimini Zeynep’e bırakmıştı. Şimdi yapılacak büyük bir hatayla bu birikimler el mi değiştirecek? Nesrin-Meltem ve Ekrem üçgeninde Zeynep ne yaşayacak?

Nesrin’in sevgilisi olan Tarık da intikam planına dahil oldu! Zeynep’e kendisini Nesrin’in abisi olarak tanıtıyor. Zeynep, şirketteki mali işleri yönetmek konusunda endişelerini açarken, Nesrin de hemen abisi olduğunu söylediği Tarık ile tanıştırıyor.

Barış, Tarık konusundaki şüphesini Zeynep’e söylese de ortalık fena karışacağa benziyor.
FIRAT DOĞRULOĞLU HAKKINDA

Fırat Doğruloğlu, 6 Temmuz 1974 tarihinde Hatay İskenderun'da dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Fırat Doğruloğlu, özellikle 2009 yılında yayınlanan Haneler isimli dizide Yaban karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fırat Doğruloğlu; Bizim Aile, Yarım Elma dizisinde Kuzey, Alacakaranlık, Tam Pansiyon, Küpeler, Kızma Birader, İlk Göz Ağrısı, Bebeğim, Nazlı Yarim, Canım Ailem, Hastasıyız, Haneler Fırat karakteri, Vay Arkadaş, Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi, Dağ, Galip Derviş, Filinta ve Börü gibi yapımlarda rol aldı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR