Dilan Çıtak’a Güzellik Salonunda Saldırı! Kapıyı Tekmelediler…

Dilan Çıtak’a Güzellik Salonunda Saldırı! Kapıyı Tekmelediler…
YAYIN TARİHİ: 2.04.2021 09:53:00

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde, yabancı uyruklu turistler tarafından saldırıya uğradı. Çıtak saldırıyı yara almadan atlatırken bir çalışanı kafasından yaralandı.

Olay Dilan Çıtak'ın Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde meydana geldi. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, güzellik merkezine geldiği sırada taraflar arasında gerginlik çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edildi. Turist grubu arbededen sonra mekandan hızla uzaklaştı.

OLAYDA BİR ÇALIŞAN YARALANDI

Olay esnasında dükkanda olan Dilan Çıtak sokağa çıkıp polislerden yardım istedi. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'ne gidip turistlerden şikayetçi oldu.

Polislere yaşanan kavgayı anlatan Çıtak, “Tırnakçı dükkanıma saldırdılar. Şikayetçi olmaya geldim. Bir çalışanımız ağır yaralı ‘kapıları tekmelediler, yabancı uyruklulardı” dedi.
“PARFÜM ŞİŞESİYLE KAFASINI YARDILAR”


Dilan Çıtak, Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde yaşanan ve bir çalışanının kafasından yaralanmasına neden olan olayla ilgi şu açıklamalarda bulundu: “Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık. Saldırıya uğradık. 
Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu.” 
DİLAN ÇİTAK KİMDİR?

Dilan Tatlıses, 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle iç içe bir yaşantısı oldu.

Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika'ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında birçok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam etti.

Kendi projesi olan SOUL SENSATION band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" projesinde de vokal olarak yer almıştı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR