Detaylar Bugün Açıklandı! Akın Edildi! Türkiye TC Kimlik Numarasını SMS Olarak Atana Para Verilecek!

Detaylar Bugün Açıklandı! Akın Edildi! Türkiye TC Kimlik Numarasını SMS Olarak Atana Para Verilecek!
YAYIN TARİHİ: 21.11.2021 11:06:00

​Pandemi döneminde ekonomik olarak zor günler geçiren kişiler nakit para ihtiyaçlarını gidermek için bankaların kapısını çalıyor. Bu anlamda Akbank ve Finansbank müşterilerine cazip olanaklar sunuyor. Akbank ve Finansbank'tan anında SMS atarak kredi alma şansınız bulunuyor. TC kimlik numaranızı SMS ile göndermek yeterli oluyor. Düşük faiz oranlarıyla kredi almak için bu bankaların resmi internet sitelerine göz atmanız yeterli olacaktır. 

Türkiye TC kimlik numarasını SMS olarak atana anında para ödemesi yapılacak. Detaylar bugün açıklandı vatandaşlar akın etti. Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı çeken kişiler çareyi farklı yöntemler aramakta buluyor. Acil paraya ihtiyaç duyanlar kredi kampanyalarını araştırıyor. 

Çok süratli kredi müracaatı yapacaklara ilk önerimiz SMS mesajla kredi müracaatıdır. Düşünsenize T.C. numaranızı ve bankanın tespit ettiği anahtar kelimeyi giriyorsunuz ve 1 SMS ile kredi müracaatında bulunuyorsunuz. Bundan daha basit gereksinim kredisi müracaatı nasıl yapılır? Öyle değil mi? Şayet sizlerde bu son derece yalın yöntemle kredi müracaatını bir tek kısa mesajla gerçekleştirmek istiyorsanız. İşte bankalara göre girmeniz gerekilen o anahtar sözcüğünü burada bulabilirsiniz. Üstelik, bütün bankalara ait SMS kredi müracaatı numaraları ile birlikte.


QNB Finansbank SMS Kredi Detaylarını Verdi 


Benim özel bankalar içerisinde en beğendiğim bankalardan biri de QNB Finansbank olmaktadır. Banka aslında profesyonel olarak hizmet sağlamaktadır. QNB ile de birleştikten sonra da ciddi şekilde düşük faizli olarak kredi vermesi, aslında taktire şayandır. Kendini bu denli büyüten banka SMS ile de kredi müracaatı kabul etmese ayıp olur zaten. Bu amaçla QNB Finansbank telefon dan SMS ile kredi müracaatı yapacaklar, rahat olabilir. Çünkü başvurularını basitçe alçakta paylaştığım kısa mesaj numarasına yapabilirler.



Akbank  SMS Kredi Detaylarını Verdi 


Akbank henüz İnternet mobil bankacılık üzerinden oluşturulan müracaat amacıyla 100.000 TL kadar gereksinim kredisi vermektedir. Ben bizzat bu kredi sayısını 36 ay vadeli olarak kullandım. SMS ile kredi üst limit müracaat tutarı ise 20.000 TL olmaktadır. Ancak kaç TL onay alır ama onu bilemeyiz. Bunu belirleyici neden ise Findeks KKB kredi notu değeriniz, gelir beyanınız olacaktır. 

Akbank ayrıva müşterilerine özel olarak 5.000 TL krediyi sıfır faizle veriyor. 



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR