DenizBank'tan Son Dakika 25000 TL Limitli Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı

DenizBank'tan Son Dakika 25000 TL Limitli Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 12:00:00

DenizBank'tan Son Dakika 25000 TL Limitli Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı. Son dakika duyuru yapıldı. İşte detaylar...

DenizBank'tan son dakika 25000 TL limitli kredi kampanyası duyurusu yapıldı. Nakit ihtiyacı olan kişilere kredi verecek olan Denizbank 25 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı verecek. Pandemi döneminde ve pandemi dönemi sonrasında da en çok kredi başvurusu yaptırılan banka olarak bilinen Denizbank kendi yapmış olduğu politikalara ve kendi uyguladığı faiz oranları ile birlikte yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Pandemi döneminde kredi başvurusu yapacak olan kişiler DenizBank SMS kredi servisini kullanarak yüksek limitli krediler aldı. 25 bin TL'ye kadar yapılacak olan bu Kredi kampanyasında ise acil paraya ihtiyacı olan ve nakit sıkıntısı yaşayan kişiler hemen onay olabilir ve aynı gün içerisinde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak nakit sıkıntısını giderebilir. 

Denizbank 25000 TL limitli ihtiyaç kredisi kampanya detayları nelerdir?


Denizbank üzerinden 25000 TL ihtiyaç kredisi veya destek kredisi kullanmak istiyorsanız 36 ay vadeli olarak bu krediyi kullanabilecek dilerseniz de ilk taksit ödemesinde 90 güne kadar erteleme yapabileceksiniz. Denizbank kredi başvurusunda bulunacak olan kişilerin kimlik numaraları ile sorgulama yapacak ve bu sorgulama sonrasında Kredi sonucunu hemen söyleyecektir. Denizbank üzerinden 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız uygun faiz oranları ve anında onay sistemi ile kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 1200 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa banka üzerindeki kredi sicili durumumuz da oldukça temiz ise kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.


25000 TL kredi başvurusu

Denizbank üzerinden 25000 TL düşük limitli ve anında onaylı kredi kampanyası Denizbank mobil uygulaması üzerinden verilmektedir. Denizbank hesabı olan müşteriler Denizbank internet bankacılığı şifresi alarak banka uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilir onaylanan tutar kadar krediyi de kendi hesabına hemen aktarabilir. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına internet üzerinden başvuru yapamayan müşteriler en yakın banka şubelerinden kimlikle veya 3280 numarasına mesaj atarak da işlem yapabiliyor. 3280 numarasına kredim kimlik numaranızı yazarak göndereyim yaparsanız 5 dakika içerisinde banka sizleri otomatik olarak değerlendirmeye sokacak ve onaylanan tutar kadar kredinizin ne kadar olduğunu mesaj ile gönderecektir. 3280 numarası üzerinden cep telefonunuzun mesaj kısmından bir kredi onayı aldıysanız banka sizlere hemen sonuç verecek ve sonucunuza göre kredinize hemen banka şubesinden veya mobil uygulamasından kullanabileceksiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR