Denizbank 0.99 Faizli Yılın En Son Başlattığı Kampanyasını İnternetten Duyurdu, Başvuru Başladı

Denizbank 0.99 Faizli Yılın En Son Başlattığı Kampanyasını İnternetten Duyurdu, Başvuru Başladı
YAYIN TARİHİ: 4.10.2021 07:35:00

Son dakika haberi kredi kampanyası olarak yayınlandı. Uygun faiz oranları ile size anında kredi onayı verecek olan Denizbank, belirli koşulları sağlayan ve kredi notu yüksek olan kişilere 0,99'un üzerinde kredi kullandıracaktır.

Son dakika haberi kredi kampanyası olarak yayınlandı. Uygun faiz oranları ile size anında kredi onayı verecek olan Denizbank, belirli koşulları sağlayan ve kredi notu yüksek olan kişilere 0,99'un üzerinde kredi kullandıracaktır. Kredi başvuruları SMS ile yapılacaktır. Banka şubesine gitmeden hemen sonucu alabileceksiniz. Bunun için Kredim yazın, bir boşluk bırakın ve TC Kimlik numaranızı 3280'e gönderin. Kredi sonucu 5 dakika içinde size gelsin.

Denizbank ihtiyaç kredisi başvuruları 100.000 TL'ye kadar yapılmaktadır. Bu kampanyadaki kredi başvurunuzda bankanın şartlarına uymanız durumunda hemen onay alabileceksiniz. Denizbank, özellikle kredi notu yüksek olan müşterilere 24 ay vadeli bu kredileri onaylamaktadır. 3 ay erteleme ile alabileceğiniz bu kredilere başvuracak olan müşteriler, kredi notlarına göre faiz oranlarından da yararlanacak. Daha önce bu banka aracılığıyla kredi veya kredi kartı kullandıysanız, banka size anında onay verir.

Denizbank yılın en büyük kampanyasına nasıl başvurulur?

2021 yılı bitmeden kredi başvurusunda bulunacak kişiler 24 ay vade ile Denizbank aracılığıyla ihtiyaçlarına göre kredi alabilmektedir. Banka, müşterilerine 100 bin TL'ye kadar kredi sağlıyor.



100.000 TL ihtiyaç kredisine başvuracak kişilerin, 3 ay ertelenecek bu kredileri 36 aya kadar kullanabilmek için başvurmaları gerekiyor. Kredi başvuruları banka şubeleri, internet bankacılığı ve müşteri hizmetlerinden yapılmaktadır.

Ayrıca yakınınızda Denizbank ATM varsa buradan kredi başvurusu yapmanız da mümkün. Banka şubelerinden Denizbank kredisine başvuracak müşterilerin kimlik ve gelir belgelerini bankaya getirmeleri ve kredi başvurularını bizzat yapmaları gerekmektedir. Denizbank kredi başvurusu banka şubesinden yapıldığında banka bireysel müşteri temsilcisi kredinizi anında değerlendirecek ve sonucu size anında bildirecektir. Kredi notunuz ve banka siciliniz uygun ise kredi onayı alabilir ve tek imza ile 100 bin TL'ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. En fazla 36 ay vade ile 100.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Bu yüzden 36 ay vade yaptığınızda ödeyebileceğiniz güçlü bir gelir durumunuz olması gerekiyor. Yüksek limitli kredi onayı alamadıysanız bankaya kefil vererek bu şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Denizbank internetten 100.000 TL kredi alabilir mi?

Denizbank üzerinden 100 bin TL kredi başvurusunda bulunacak kişilerin internet üzerinden kredi başvurusu yapabilmeleri için bankada hesap sahibi olmaları gerekmektedir. Hesabınızın üzerine banka size bir internet bankacılığı şifresi verecek ve bu şifreye göre kredinizi kullanabileceksiniz. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, internet üzerinden Denizbank Mobil uygulamasına girerek 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir.

Mobil uygulamasına giren müşteriler, 100 bin TL'ye kadar olan kredileri için onay aldıklarında şubeye gitmeden anında kredilerini hesaplarına aktarabiliyorlar. Bu kredi, iyi müşteri grubunda bulunan kişilere ve daha önce bu bankadan kredi kullanmış kişilere onay vermektedir. Kredilerinizde daha düşük faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR