Deniz Seki Paylaştığı Son Fotoğrafla Sosyal Medya’da Gündem Oldu! Küçük Ceylan Değil Mi O…

Deniz Seki Paylaştığı Son Fotoğrafla Sosyal Medya’da Gündem Oldu! Küçük Ceylan Değil Mi O…
YAYIN TARİHİ: 27.04.2021 17:27:00

Sosyal medyadan sık sık paylaşımlar yapan Deniz Seki, son paylaşımı ile takipçilerini şaşırttı. Nostalji paylaşımında bulunan Deniz Seki'nin genç kızlık dönemine ait fotoğrafı ile şarkıcı Ceylan'a benzetilmesi sosyal medyada olay oldu.

Değişimi ile gündemden düşmeyen Deniz Seki geçtiğimiz günlerde balkon pozu ile "Ben güzelleşip çiçek açtıkça siz çıldırın" demişti. Kendisiyle ilgili çıkan photoshop iddialarına da göndermede bulunan Seki "Farkındaysanız duvarlarda bir yamulma yok" notunu düşmüştü.

Geçirdiği zor günleri geride bırakan Deniz Seki değişimiyle tekrardan doğdu. Fazla kilolarından kurtulup ardı ardına verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Deniz Seki bu defa hayranlarını yıllar öncesine götürdü.
Nostalji paylaşımında bulunan Deniz Seki'nin genç kızlık dönemine ait fotoğrafı ile şarkıcı Ceylan'a benzetilmesi sosyal medyada olay oldu.

Deniz Seki'nin çocukluk yıllarına ait bu fotoğrafa "Şarkıcı Ceylan değil mi o?" yorumları yağdı.
Uzun bir aradan sonra 'Savaş ve Aşk' single müzikseverlerle buluşan Deniz Seki magazin gündeminde yerini korumaya devam ediyor. Deniz Seki verdiği bir röportajda "Eski Deniz'i sevmiyordum. Onu yolladım, yeni Deniz'i getirdim" demişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR