Demet Şener’den Fobi İtirafı! Asla Yalnız Giremem…

Demet Şener’den Fobi İtirafı! Asla Yalnız Giremem…
YAYIN TARİHİ: 12.04.2021 11:39:00

Ünlü manken Demet Şener, verdiği bir röportajda en büyük korkusunu açıkladı. Şener, çocukluğunda izlediği Jaws filmlerinden çok etkilendiği için köpek balığı fobisi oluştuğu için denize asla yalnız giremediğini itiraf etti.

1995 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olduktan sonra hayatı değişen Demet Şener,  mankenlikteki başarısını oyunculukta da devam ettirdi. 1997 yılında Bir Demet Tiyatro'da rol alan Şener, ardından da Kahpe Bizans filmiyle sinemaya adım atmıştı.

Güzel ünlü, geçtiğimiz yıl da ticarete adım attı.Stiliyle her zaman beğenilen Şener, kendi adını taşıyan giyim markasıyla da hem Türkiye'de, hem de yurt dışında büyük ilgi gördü..

Ekranlarda her zaman pozitif ve şen kahkahalarıyla görmeye alışık olduğumuz Türkiye güzeli verdiği bir röportajda en büyük korkusunu açıkladı.
 KÖPEK BALIĞI İTİRAFI

İzlediği filmlerden çok etkilenen ve bu durumu hâlâ yaşadığını dile getiren ünlü yıldız, "Çocukken izlediğim Jaws filmleri sebebiyle köpek balığı korkusu oluştu. Aynı zamanda inanılmaz hayranlık duyduğum hayvanlar. Hem bu kadar hayranlık duyup hem de bu kadar korkmam da enteresan doğrusu... Hatta bunları konu alan her belgeseli izliyorum ancak tek başıma denize girip açılamıyorum" itirafından bulundu.


FOBİSİNİ YENMEK İÇİN GÜNEY AFRİKA’YA GİDECEK

Travmasını atlatmak için önümüzdeki dönemlerde adım atacağını belirten Şener "Bu fobimi yenmek istiyorum. Önümüzdeki yıllarda Güney Afrika'ya seyahat etme planım var. Orada köpek balığı kafes dalışı yapmayı da düşünüyorum. Eğer bunu yapabilirsem belki bu fobimi de yenmiş olurum" dedi.
 ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Öte yandan Demet Şener geçtiğimiz aylarda ölümden dönmüştü. Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen ve yaşadığı ağrı üzerine hastaneye başvuran Demet Şener’in karnında kürdan tespit edilmişti.

Ameliyata alınan Şener’in karnında bulunan kürdan, yapılan operasyonla çıkarıldı. Eski model, taburcu edildikten sonra “Bana bir daha kürdan vermeyin” diyerek yaşadığı korkuyu şöyle dile getirmişti: “Her zaman kullandığım bardaktı ve lavabonun kenarında duruyordu. İçerken canım çok acıdı. Şu anda midemde ufak bir hasar var. Yemek yiyorum fakat beni zorlayacak şeyler yemiyorum.” 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR