Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Duyurdu: Meclisten Biraz Önce Geçti, Hükümet Destekli 40.000 TL Alın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Duyurdu: Meclisten Biraz Önce Geçti, Hükümet Destekli 40.000 TL Alın
YAYIN TARİHİ: 10.01.2022 20:58:00

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bağlamında bugün resmen açıklandı. Bu anlamda ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için oldukça düşük faizle kredi talimatı verildi. İlk etapta kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ödeme yapılacak.

Cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştirilen bu talimat meclisten geçti. Bundan böyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara düşük faizler ile devlet destekli kredi olanağı tanınacak. Hükümet destekli 40.000 TL ödeme yapılacak kredi denilince hangi sınıfa özel olacağı merak konusu. Emekli mi yoksa asgari ücretli mi olacağı en merak edilen konulardan biri. Her iki kesimi de son derece yakından ilgilendiren bu haber Cumhurbaşkanı tarafından resmen duyurulmuş oldu.

Hükümet Destekli 40.000 TL Ödeme Yapılacak Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Hükümet destekli 40.000 TL ödeme yapılacak kredi başvurusu nasıl yapılacak olduğu da öğrenilmek istenen konulardan biri.  Kredi başvuruları devlet destekli banka olan Ziraat, Halk ve Vakıf Bank aracılığıyla gerçekleştirecek. Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise hemen şubenin yolunu tutarak kredi çekebilme fırsatına sahip olacak. 

Üstelik Hükümet tarafından destekli olan bu krediyi 36 ay gibi son derece uzun bir dönem içerisinde ödeyebileceksiniz. Faizlerin de düşük tutulmuş olduğu 40.000 TL kredi için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece kredi ihtiyacınızı pratik bir şekilde karşılamak noktasında son derece üst düzeyde bir avantaj elde edebilirsiniz!


 

Hükümet Destekli 40.000 TL Kredi Şartları Nelerdir?

Hükümet destekli 40.000 TL kredi başvurusunda bulunacaklar için sigortalı çalışanların, 12 aylık sigortası olması gerekiyor. Eğer ki emekli kişiler tarafından devlet destekli kredi başvuru yapılacaksa emekli maaşını bankadan yapılıyor olması istenen şartlar arasında yer alıyor. 

Esnaf olarak kredi başvurusunu yapacak olanlar ise bireysel yerine ticari olarak kredi başvuru talebinde bulunmaları istenecek. Bu şartlara uygun olan kişiler hemen devlet destekli bankalara giderek kredi başvurusunda bulunabilecek. Şayet siz de kredi şartlarını uyuyorsanız; bu çok avantajlık kredi fırsatını hemen değerlendirebilirsiniz! Hızlı bir şekilde nakit ihtiyacınızı da çözüme kavuşturabilirsiniz!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR