Ceplerinizde Bankamatik Kartı Varsa Sizden Şanslısı Yok! 5.000 TL Ödeme Ocak Ayı Sonuna Kadar Alın

Ceplerinizde Bankamatik Kartı Varsa Sizden Şanslısı Yok! 5.000 TL Ödeme Ocak Ayı Sonuna Kadar Alın
YAYIN TARİHİ: 11.01.2022 09:26:00

Cebinizde bankamatik kartınız varsa gerçekten yaşadınız. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda sizlere ilaç gibi gelecek. Bu anlamda 2 banka kampanya duyurusu yaptı vatandaşlar ise detayları merak ediyor. Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar 5.000 TL kadar ödeme alabilmek istiyorlarsa bankaların mobil internet bankacılığına girerek ya da SMS kredi servisini kullanarak hemen onay alarak hesaplarına para yatırabilir ve bu nakit parayı bankamatik kartıyla çekebilir. Aralık ayı sonuna kadar vaktiniz varsa iyi kullanın. 

Cüzdanınızda bankamatik kartı varsa yaşadınız! 5.000 TL ödeme Ocak ayı sonuna kadar veriliyor. Cebinde bankamatik kartı olan vatandaşlara  5.000 TL ödeme Aralık ayı sonuna kadar uzatıldı. Son dakika haberi geldi. 2 banka kampanya duyurusunu açıkladı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

GARANTİ BANKASI 5.000 TL KAMPANYASI


Garanti Bankası en büyük özel bankalar arasında yer almaktadır. Bu anlamda kampanyayı ilk olarak başlatan banka olmuştur. Garanti Bankası bankamatik kartı kullanıyorsanız krediyi almanız daha kolay oluyor. Bağlamında baktığımız zaman Garanti Bankası müşterisi olduğunuz için sizlere bankamatik kartı veriliyor. Alınan bu kart ile kredi paranız hesabınıza yatıyor ve bankamatik kartınızla çekebiliyorsunuz. En düşük faiz oranlarının uygulandığı bankada mobil uygulama ile giriş yapabilir ve istediğiniz tutarda başvuru yapabilirsiniz alt ve üst limitler banka tarafından belirleniyor. Şuan da kredi alırsanız, 3 ay sonra ödemeye başlarsınız yani ilk ödeme Şubat ayında yapılır. 36 ay vadeyle geri ödeme işlemi yaparsınız. 

İNG BANK 5.000 TL KAMPANYASI 


İNG Bank bilindiği gibi dijital mecraları en fazla kullanan banka olarak karşımıza çıkıyor. İNG Bank ihtiyaç kredisi kampanyaları ise pek çok vatandaşa hitap ediyor. Kredi almak isteyenler İNG Bank mobil sistemine girerek almak istedikleri miktarı SMS ile bankaya göndermeleri yeterli oluyor. İNG Bank bu anlamda vatandaşları eli boş göndermiyor ve belli bir limite kadar olan krediler anında onaylanıyor. Ödeme işine gelince ise 90 gün ertemele var ve 36 avde fırsatı yine gözümüze çarpıyor. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR