Buse Varol Şiddet Gördü Gözü Döndü Çıldırmış Gibiydi Bağırmaya Başladı Küfür Etti Eşi Alişan Öpüşme

Buse Varol Şiddet Gördü Gözü Döndü Çıldırmış Gibiydi Bağırmaya Başladı Küfür Etti Eşi Alişan Öpüşme
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 11:43:00

Ünlü türkücü Alişan ve güzel eşi Buse Varol gündemden düşmek nedir bilmiyor. Önce boşanma iddiaları sonrasında da Alişan’ın ‘Buse, dizilerde öpüşseydi eşim olamazdı’ sözleriyle gündeme gelen çift bu kez şiddet iddialarıyla gündemde. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve özel hayatına dair pek çok detayı paylaşan Buse Varol önceki gün gördüğü şiddeti anlattı. Yaşadıklarını tek tek takipçileriyle paylaşan Varol, mahkemenin yolunu tutacağını belirtti.

2021 yılının sonbaharında kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, o gün bugündür magazin gündeminden düşmüyor. Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından önce boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti ünlü çift. Boşanacakları iddia edildikten sonra ‘zaten çok üzgünüz’ açıklamasını yapan Tektaş çifti sonrasında mutluluk pozlarını paylaşmıştı.  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un peş peşe yaptığı imaj değişikliğiyle de gündemin ilk sıralarına gelen Tektaş çifti sonrasında Buse Varol’ın Instagram’da yaptığı soru-cevapla olay olmuştu. Buse Varol kendisine gelen  ‘kocadan zengin olmak nasıl?’ sorusuna zehir zemberek bir yanıt vermişti. Bitti mi bitmedi? 



Son olarak Alişan ‘Buse, oynadığı dizilerde öpüşseydi karım olamazdı’ sözleriyle topa tutulmuştu. Bu kez Buse Varol Instagram hesabından yaptığı şiddet açıklamasıyla gündemde. Oğlu Burak’ı okula bırakmaya gittiğinde yaşadığı bir olayı anlatan Buse Varol, oğlunu okula teslim etmek için aracını kısa bir süreliğine çalışır bir vaziyette bırakıp okulun kapısına gittiğini, bu kısa süre zarfında arkada aracıyla bulunan bir kadının kendisine sinirlenip, bağırıp, çağırıp, küfürler ettiğini açıkladı. Buse Varol bu kişinin telefon numarasına ulaştığını söyleyerek, dava açacağını bildirdi. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR