Bugün Acil Olarak Son Dakika Duyuruldu! T.C Vatandaşı Olan Herkes Nakit Alacak

Bugün Acil Olarak Son Dakika Duyuruldu! T.C Vatandaşı Olan Herkes Nakit Alacak
YAYIN TARİHİ: 16.01.2022 19:05:00

Vakıfbank tarafından son dakika kampanyası bugün başlatıldı. Bu anlamda T.C vatandaşı olan herkes bu ödemeden yararlanacak. Vakıfbank tarafından en az 1000 en fazla 50.000 TL hesaba geçiyor. Bu paranın 2.000 TL'sine kadar olanı ise faizsiz verilecek.

Vakıfbank tarafından acil kredi kampanyası duyurusu son dakika haberi olarak aktarıldı. Bankanın kurumsal internet sitesinden kredi detayı hakkında detaylar açıklandı. İhtiyaç kredisi 3 ay ertelemeli olarak ve 36 vadeli şekilde müşterilere sunulacak. 1000 TL ve 50.000 TL arasındaki nakit ödemeler hemen hesaba yatmış olacak. Kimliğiniz ile yani TC kimlik numaranız ile kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Kredi notunuza göre ödeme anında yapılıyor. Kredi notunuz iyiyse onay almak oldukça kolay oluyor. Vakıfbank acil olarak paraya sıkışanlar için güzel bir kampanya planladı. Kredi kullanmak isteyen kişiler ister çalışan olsun ister emekli olsun bu durumda da kredi onayı gerçekleşiyor. Vakıfbank ihtiyaç kredilerini kullanmak isteyenler bankaya gidebilir veya online olarak mobil ödeme üzerinden başvuru yapılabilir. 




VAKIFBANK ACİL NAKİT KREDİ KAMPANYASI 


Vakıfbank üzerinden acil olarak kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız öncelikle var olan kredi politikalarına uyumlu olmanız gerekiyor. Vakıfbank üzerinden yapacağınız kredi başvuruları sonrasında sizlere hemen onay verilecek. 



Vakıfbank kredi kullanmak isteyen kişiler sigortalı olarak çalışıyorlarsa en az 6 ay süresince aynı işyerinde çalışıyor olması ve SSK primlerinin yatmasını şart koşmaktadır. Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını Vakıfbank'a taşımaları durumunda acil destek kredisi kampanyasından hızlı bir şekilde ister online isterlerse de banka şubesinden sadece kimliği ile alabileceklerdir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR