Bugün Açıklandı! Son Dakika: PTT'den Yalnızca Tek SMS İle Anında Hesabınıza 50.000 TL Gönderiliyor!

Bugün Açıklandı! Son Dakika: PTT'den Yalnızca Tek SMS İle Anında Hesabınıza 50.000 TL Gönderiliyor!
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 09:58:00

Emeklilerin her geçen gün artan nakit ihtiyaçları için cazip finansman destekleri gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, PTT ve Halkbank tarafından sadece emeklilerin yararlanabildiği kredi destek paketlerinin duyurulmasının ardından milyonlarca emekli bu finansman desteklerine başvuru yapmaya başladı.

En uygun oranlarla kullanılabilecek kredilerin uygun ödeme avantajları ve cazip oranlarla sunulması ise dikkat çekiyor. Ayrıca emekliye özel sadece nakit desteği değil, Ziraat Bankası tarafından konut kredisi desteği de sağlanırken, PTT tarafından emekliye borç kapatma kredisi verilmektedir. İşte detaylar…


 

PTT Emekli Kredileri

PTT üzerinden Aktif Bank desteği ile emeklilere özel birçok kredi desteği duyuruldu. 80.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçları için emeklinin %2,49 faiz oranları ile Türkiye’nin her yerinden PTT şubelerine giderek kredi kullanmaları sağlanmaktadır. Ayrıca 50.000 TL’ye kadar kefilsiz, şartsız ve SMS ile anında kredi nakit desteği verilmesi hedefleniyor.

Başka bankalara olan kredi kartı, kredi ve KMH borçlarında ise emeklinin nakit desteği alarak 36 ay vadeyle tüm borçlarını yapılandırmaları için de ayrıcalıklı finansman seçenekleri yine PTT tarafından sağlanmaya devam ediyor.


Halkbank Emeklilere Özel Kredi Destekleri


Halkbank emeklilere özel kredi paketlerini duyurdu. 5 bin liraya kadar düşük miktarda kredi ihtiyaçlarından, 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyacına kadar en uygun oranlarla emeklilere özel cazip fırsatlar sunulmaktadır. Emekliye özel oranların yer aldığı krediler kapsamında tercih edilecek kredi türüne göre farklı ödeme planlarının da kullanılması mümkündür.
Maaşını Halkbank’tan alan tüm emeklilerin yararlanabildiği Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında, %1,55’ten başlayan faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri ile 100.000 TL’ye kadar kredinizi anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için Emekli Mini Kredi kapsamında ise %1,58’den başlayan faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri uygulanmaktadır. Emeklinin bütçesine uygun geri ödeme fırsatlarından yararlanarak nakit ihtiyacına destek olunması hedefleniyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi


Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile Ziraat Bankası üzerinden tüm emeklilerin düşük faiz oranları ile nakit kredi kullanması veya konut satın alımlarında geçerli konut kredisi seçeneklerinden yararlanması mümkün hale getirilmiştir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alanların yararlanabildiği kredi kapsamında avantajlı oranlar sunuluyor.
Tüketici Kredisi kapsamında emeklinin 20.000 TL kredi için %1,55, 40.000 TL kredi için %1,69 faiz oranları ve 36 ay vade fırsatıyla nakit desteği alması sağlanacak.
Konut satın alımlarında ise emeklinin kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayacak Konut Kredisi, 1 milyon liraya kadar  %1,29, 1 milyon lira ve üzerindeki kredilerde ise %1,34 faiz oranları ile 120 ay vade üzerinden verilmektedir. Aylık 1,642 TL taksitle emeklinin ev sahibi olmasına katkı sunulması hedefleniyor.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR